Hvordan man bruger brun håndværk papir til tapet vægge

September 21

Hvordan man bruger brun håndværk papir til tapet vægge

Opdatere udseendet af dine vægge behøver ikke at være kompliceret eller dyrt projekt. Efterligne udseendet af det blødeste ruskind og læder ved at anvende tilfældige scrunched stykker billig, almindelig brun håndværk papir. Dette projekt er især nyttig på vægge med tekstur, klumper eller linjer, der umuliggør normal tapet, som den rynkede tekstur af papiret camouflerer nogen fejl på væggen. Med en lille tid, nogle kreativitet og en masse tapet pasta, vil dine vægge tage på en luksuriøst, dyrt look med meget små omkostninger.

Instruktioner

•Forbered du vægge ved at anvende en tarvelig prep frakke til overfladen, også kendt som baggrund dimensionering eller tapet primer. Det findes i ethvert hjem forbedring butik og giver en klistret overflade, hvilket gør det nemt at flytte dit papir, hvis det er nødvendigt. Det er også hjælpemidler i hurtig fjernelse, når du ønsker at fjerne din brune håndværk papir wall behandling. Anvende prep pelsen ifølge producentens anvisninger.

•Lay drop klude på gulvet for at beskytte det fra tapet pasta drypper.

•RIP ruller af håndværk papir ind i en række store og små stykker. Variere figurer du rive og afsætte stykker med lige kanter på den ene side. Krølle op alle stykker papir ind i stramme kugler. Forsigtigt uncrumple dem så de ligger for det meste fladt, men stadig har den ujævn, plisseret tekstur.

•Pour tapet indsætte i den store spand og lægge på din gummihandsker. Scoop en håndfuld tapet paste ind i din håndflade og gnid pasta på en sektion af muren i store cirkulære bevægelser.

•Lay din plisseret papir stykker over området indsatte væg, udglatte det kun tilstrækkeligt, så at det fuldt ud overholder til væggen. Sørge for at efterlade så meget af plisseret tekstur i papiret, som du kan. Anvende en anden scoop tapet pasta over papiret i store cirkulære bevægelser, så papiret er helt indhyllet i pastaen.

•Applicer flere stykker papir på denne måde, overlappende stykker generøst for et mere struktureret udseende. Når du kommer til en lige væg kant eller fælles, bruge stykker papir med lige kant, som du afsætte. Line op lige kanten af papiret med væggen kant eller blandede.

•Undersøg væggen for at sikre, at det er helt dækket af papir og belagt med et lag tapet pasta. Lad tørre helt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com