Hvordan man bruger Carrara-marmor til et køkkenbord

November 12

Hvordan man bruger Carrara-marmor til et køkkenbord

Carrara marmor er en sten udgravet fra bjergene i Italien i Carrara region, deraf navnet. Hvid Carrara-marmor betragtes en top counter valg i high-end køkkener på grund af dens naturlige holdbarhed, skønhed og alsidighed. Slebet marmor blandinger i rustik eller land-stil køkkener, mens glat poleret marmor, fejret for sin glans, tilføjer et luksuriøst touch til moderne køkkener. Konditor kokke foretrækker marmor som en overflade, når rullende ud dejen, da stenen forbliver cool ved stuetemperatur.

Instruktioner

•Indstil design af dit køkkenbord. Køkkener kommer i forskellige former og størrelser. L-formet og U-formet køkken tællere er to af de mest almindelige design. Mindre, kabyssen-køkken generelt har en "linje" af tællere brudt op af apparater og vasken. Marmor er en dyrere sten, så du bliver nødt til at beslutte, hvis alle dine counter vil være marmor, eller hvis du også vil medtage slagter blok eller rustfrit ståloverflader i dit køkken. Standard bordplader er 25½ inches dyb.

•Vælg en farve af Carrara-marmor. Carrara marmor er tilgængelige i en række nuancer fra hvid, med karakteristisk grå veining, til dyb jordagtige brune. Hvid anses for at være den mest luksuriøse farvevalg, og det står i kontrast dramatisk når parret med mørke kabinet. Calacatta marmor er en anden type af Carrara-marmor, der er værdsat for sin varme gyldne vener. Det er en komplementær valg til køkkener med maple-tonet kabinet og hårdttræ gulvbelægning.

•Vælg en marmor slab eller fliser. Tunge plader af Carrara-marmor er udvalgt til tællere, så veining er konsekvent over hele længden af tællerne. Denne effekt er vanskelige at nå med enkelte fliser, selvom fliser kan bog-modsvares således at vener linje op. Da marmor er en naturlig sten, har hver plade variationer. Afhængigt af hvor du bor, kan du besøge sten leverandører og udvælge en plade, der har egenskaberne, der appellerer til dig. Carrara marmor fliser er en mere omkostningseffektiv valg og give lidt mere fleksibilitet ved fastsættelsen af et mønster. Marmor fliser skal anbringes med cementmørtel, så linjer vil vise.

•Vælg poleret eller slebet marmor. Da marmor calciumcarbonat, er dens overflade porøse. Det betyder, at syrer som citronsaft eller eddike kan forårsage overfladen for at opløse eller etch. Finpudsede marmor ætser lettere end poleret marmor. Men da konsistensen er lidt grovere, nogle mennesker har ikke noget imod denne mere rustik kvalitet. Poleret marmor har en stærkt reflekterende overflade, der ser elegant og moderne, afhængigt af hvordan det bruges. Du kan forsegle poleret marmor for at beskytte det mod farvning og ætsning.

Tips & advarsler

  • Carrara marmor er dyrt, og fordi det er calcium karbonat, det er en porøs overflade, der pletter let. Du skal passe, når dette materiale bruges til køkkenborde. Brug skærebrætter og Bordskånere for at forhindre ridser og pletter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com