Hvordan man bruger chokolade glasur til møbler

April 12

Hvordan man bruger chokolade glasur til møbler

Mørk brun maling blandet med en klar transparent glasur skaber en chokolade, espresso-farvede glaserede. Når føjet til møbler, tilføjer glasur en farves og ældet udseende. Anvende glasur med en række værktøjer. Når malet på møbler og manipuleret, falder glasur ind i sprækker i møbler, giver et bedrøvet udseende. Vælge fra en bred vifte af brun latex maling til at skabe den rette glasur farve til dit projekt.

Instruktioner

•Indstil møbler på en malers tarp. Fjerne alle knapper, trækker og hængsler i møbler med en skruetrækker. Aftørre alle støv og snavs opbygning med en fugtig klud. Sand møbler let med en bøde-grus slibning blok. Fjern alle støv med en fugtig svamp.

•Mix sammen en del glasur og en del maling i en spand. Omrøres med en maling stick indtil en ensfarvet former. Tilføje yderligere glasur til blandingen til en mere gennemsigtig look eller ekstra maling til en mere uigennemsigtige udseende.

•Brush på glasur på møbler, ved hjælp af et paintbrush eller chip pensel. Straks manipulere glasur med havet svamp, sammenkrøllet plast wrap eller endda rynkede silkepapir. DUP og tør på glasur, indtil det falder ind i sprækkerne af møblerne. Hvert værktøj vil give en anden glaseret look. Fjern så meget af glasur som du vil, mens de forlader resterende glasur i ujævnheder af møblerne. Glasuren skal manipuleres mens du stadig våd. Lad tørre et døgn.

•Brush på et klart frakke af vandbaseret polyurethan at beskytte chokolade glasur behandling. Altid børste på med korn af træ. Tilføje på et andet eller tredje pels for ekstra beskyttelse.

Tips & advarsler

  • Altid bære latex eller nitril handsker for at beskytte din hud mod kemikalier i maling eller glasur. Bære gammelt tøj for at undgå dryp maling på nyt tøj.
  • Praksis denne teknik først på en gammel stykke af møbler eller skrot af træ. Teknikken er moderat svær. Når du begynder at glasur et stykke af møbler, er det svært at fjerne glasur, hvis du laver fejl.
  • Husk, alle farver maling kan tilføjes for at rydde glasur, herunder metallic farver, for en lang række effekter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com