Hvordan man bruger Corn Gluten til ukrudtsbekæmpelse

April 22

Hvordan man bruger Corn Gluten til ukrudtsbekæmpelse

En naturlig erstatning for kemiske preemergent herbicider, majsglutenmel forstyrrer frø evne til at spire og danne rødder, paafoerer dem ikke levedygtig. Weed producerer en shoot men rod dannelsen sker ikke. Dets anvendelse som herbicid naturlige preemergent blev ved et uheld opdaget under forskning på turf grass sygdomme. Den kan styre 50 til 60 pct. af ukrudtsfrø når den anvendes på 20 lb. pr. 1.000 kvadratfod. Af ansøgningen varierer med den påtænkte anvendelse, men tilfredsstillende kontrol af ukrudt er opnået i det mindste anbefalede anvendelsesområde. En højere procentdel af ukrudtsbekæmpelse er opnået ved hjælp af det årligt i flere år.

Instruktioner

•Fyld en dråbe spreder med granuleret majsgluten, tilgængelige under flere navne. Dosering for crabgrass kontrol i græsplæner er 12 lb for hver 1000 kvadratfod. Indstille sprederen at anvende denne ratio, efter instrukser fra fabrikanten af drop sprederen.

•Applicer corn gluten ved hjælp af drop sprederen i begyndelsen til midten af foråret for den mest effektive preemergent ukrudtsbekæmpelse. Gå på tværs af plænen med drop sprederen. Gå i lige rækker, lidt overlappende hvert gennemløb for at undgå mangler en spot.

•Kontrollér, en anden pass, gå i en retning vinkelret på den retning, du gik først. Overlap hvert gennemløb for at undgå bare pletter.

•Kontrollér, et andet program i begyndelsen til midten af August. Denne anden ansøgning vil forhindre nydannede frø fra spire og danner rødder. Dette vil reducere antallet af ukrudt i efterfølgende sæsoner. Anvendelse ved hjælp af den samme procedure, der anvendes i det tidlige forår program.

•Kapacitet område med.25 inches af vand efter anvender majsgluten, hvis regnen ikke forekommer inden for fem dage, ifølge Iowa State University. Tillad område at forblive tørre efter vanding, da for meget fugt vil forårsage weed til formen rødder når det spirer og bliver corn gluten nytteløs.

Tips & advarsler

  • Corn gluten er tilgængelig på haven forsyning Centre.
  • Det kan tage op til fem eller seks uger for majsgluten at arbejde efter ukrudt spirer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com