Hvordan man bruger diatoméjord til loppe fjernelse

January 11

Tilstedeværelsen af lopper udendørs går ubemærket hen, indtil de tilfældigvis gøre deres vej ind i hjemmet. Når dit kæledyr er set skrabe uendelighed og lille lopper er opdaget at være skyldige, er det vigtigt at slippe af med infestation før det ganger yderligere. Der er mange kommercielle og naturlige muligheder for at kontrollere lopper og fjerne dem fra dit hjem. En af de naturlige metoder er brugen af diatoméjord. Diatoméjord er et naturligt materiale fremstillet af skeletter af mikroskopiske organismer kaldet kiselalger. Blandt sine mange anvendelser dræber diatoméjord effektivt lopper og andre insekter ved at forårsage dem til dehydrerer og dør.

Instruktioner

•Vacuum alle overflader muligt i hjemmet, herunder indtræk, ikke-vaskbare forhæng, pet sengetøj, tæpper, tæpper og gulve til at fjerne loppe æggene, larverne og lopper. Umiddelbart efter støvsugning, smide væk den vakuum pose i en forseglet Papirkurv taske.

•Fyld en spand med varmt vand og Bland alle formål renere egnet til vask væggene, hård overflade møbler og gulve. Vask alle disse overflader for at yderligere fjerne lopper i forskellige stadier af deres livscyklus.

•Launder vaskes gardiner, tæpper, pet bed belægninger og polstring til at dræbe lopper og æg. Bruge den varmeste vand sikkert for artiklerne, der skal hvidvaskes. Placere elementer i tørretumbleren til tørre, hvis det er muligt. Hænge-tør den anden elementer til at tørre helt.

•Seal elementer, der ikke kan vaskes eller støvsuges, udstoppede dyr eller pet tøjdyr i en stor Papirkurv taske. Holde posen lukket i og i en varm eller solrig placering i to uger til at dræbe alle lopper nesting elementer.

•Sprinkle diatoméjord over gulvtæppe, området tæpper, pet bedding, møbler og madrasser. Forlade diatoméjord i stedet for tre dage til at forårsage lopper til dehydrerer og dør ved at skære i lopper f.ex. Gentag disse trin hver tre til fire dage indtil loppe angreb er væk.

Tips & advarsler

  • Diatoméjord er sikkert at bruge omkring børn og kæledyr og er kun skadelige for insekter. Den kan købes hos en lokal isenkræmmer.
  • Beskytte kæledyr ved hårvask for at dræbe og fjerne lopper og bruge en loppe halsbånd eller andre beskyttende produkt til at forhindre lopper fra at vende tilbage.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com