Hvordan man bruger eksisterende gulv Molding for at gøre flere dekorationer

March 11

Genbrug og genanvendelse af byggematerialer, i stedet for at smide dem væk, er ikke kun en måde at hjælpe miljøet, men også kan tilføje nogle stilfulde grøn stue indretning til din boligindretning. Hvis du ved hvordan man bruger en geringssav, en hammer og søm, sidesten eksisterende gulv støbning kan bruges til at lave flere dekorationer til det rum, der er installeret i. Dette ikke kun sparer du penge men tilbyder dig mulighed for nemt at oprette et sammenhængende rum.

Instruktioner

Ved hjælp af ordet Molding for at gøre vægdekorationer

•Brug sidesten støbning til at gøre en stol jernbane rundt i lokalet. Bejdse eller male det til at matche, hvad du installeret rundt på gulvet før du installerer den "mellem 30-36 inches, fra toppen af stol jernbane" på gulvet, ifølge Handyman USA. (reference 1-bunden af siden)

•Anvend det at skabe en matchende krone støbning omkring toppen af rummet. Installer det det samme som du gjorde omkring bunden, skære sammensatte vinkler på 45 grader til hjørnerne med en miter så.

•Opret yderligere arkitektoniske elementer direkte på dine vægge, som kvadrater eller rektangler. Disse områder kan bruges til at fremvise illustrationer eller simpelthen være malet en anden farve for at bringe accent nuancer ind i rummet.

Ved hjælp af ordet Molding for at gøre dekorative tilbehør

•Kontrollér billedrammer med eksisterende støbning. Som webstedet træbearbejdning udtrykker "Wayne af the Woods" det "billedrammer ikke kræver en masse så din skrot bunken kan ofte give en skat af mulighed."

•Build hylder til plads til at genbruge sidesten byggemateriale. Tykkere støbning kan bruges som base og bagsiden af en hylde, mens tyndere dekorative støbning kan bruges til at trimme front og sider af en hylde.

•Trim forsiden af nogen genanvendt møbler anvendes i rum for en grøn levende indretning føler. Eksempler omfatter kanter af skriveborde og dressers eller langs forsiden af tydeligere pejs kapper.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com