Hvordan man bruger en Akku boremaskine med selvskærende skruer i bjælker

December 28

Hvordan man bruger en Akku boremaskine med selvskærende skruer i bjælker

Hvis du skal køre selvskærende skruer til store træbjælker vil du finde det meget nemmere at opnå ved hjælp af en Akku boremaskine tilpasset for at acceptere standard skruetrækker bits. Adaptere er billig og er let tilgængelig fra din lokale hardware butik. De tillader skruetrækker bits der skal bruges i øvelser sikkert ved en stor mængde af drejningsmoment er påkrævet.

Instruktioner

•Mark punktet på som du ønsker at indsætte skrue med et kryds ved hjælp af en blyant. Passe en 1/8-inch pilot boremaskine til din boremaskine ifølge håndbogen til din model.

•Drill en 1/8-inch pilot hul i midten af korset ca halvt så dybt som skruen du installerer. Fjerne borehoved og erstatte det med skruetrækker-bit adapter. Indstille boret på et højt drejningsmoment indstilling ved at dreje krave i nærheden af chuck.

•Fit lidt skruetrækker ind i kortet ved at skubbe det ind i enden, indtil der høres et "Klik". Kontrollere, at det er sikkert låst ved at trække på det, adapteren skal holde det fast. Den korrekte type af bit til din skrue vil blive opført på pakken hvor skruerne kom.

•Hold boret i din dominerende hånd og finde slutningen af skruen i den pilot hul med dine andre. Engagere skruetrækker bit i skruehovedet og anvende moderat pres samtidig med at presse på aftrækkeren forsigtigt. Fortsætte indtil skruen er blevet indsat hele vejen i strålen og er sikker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com