Hvordan man bruger en bevægelsessensor til at styre dekorativ belysning

April 17

Hvordan man bruger en bevægelsessensor til at styre dekorativ belysning

Dekorativ belysning af enhver art kan bruges med en bevægelsesføler, så længe du har den korrekte bevægelse sensor type. Købe slags motion sensor, der kan være sluttet til en stikkontakt og giver mulighed for en tre-ben (jordforbindelse) outlet til stik i toppen eller bunden af sensoren. Nogle af de dyrere enheder giver dig mulighed at dreje føleren, så du kan bedre sigte at udløses, når du ønsker det og lade den dekorative belysning slukket, når du ikke.

Instruktioner

•Sæt din dekorative lys til en standard stikkontakt til at sikre, at de arbejder og kontroller, at deres switches er i "On" position, hvis de er switch-kontrollerede.

•Sæt en motion sensor outlet i en stikkontakt i væggen, der vender ud mod det overordnede opslagsord til rummet. Hvis det har en lys indstilling (i modsætning til en anden apparat indstilling), sæt den til lys og sørg for at det er tændt. Hvis rummet har mere end én indgang, prøv positionering sensoren, så det vil afhente bevægelse fra enten dør.

•Sæt en power strip i bevægelse sensor outlet stik. Sørg for strip afbryderen er i positionen "On".

•Køre den udvidelse ledninger fra hver dekorative lys armatur til strømskinne, og sørg for ikke at overskride din husstand kredsløb kapacitet, som er generelt 2400 watt hvis ingen andre armaturer eller apparater er på dette kredsløb.

•Lad værelse indtil alle lysene slukke derefter enter for at teste bevægelsesdetektors følsomhed. Justere indstillingerne efter fabrikantens anvisninger eller prøve forskellige forretninger, indtil du er tilfreds med motion aktivering. Justere indstillingerne timing (hvor længe lysene ophold) til dine præferencer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com