Hvordan man bruger en elektrisk ovn

March 13

Hvordan man bruger en elektrisk ovn

Elektrisk ovn er et køkken apparat, der tilbereder mad. Det har varmeelementer, der er drevet af elektricitet og knapper eller knapper, der regulerer varmen. Ovn ligger normalt under vifte top, men nogle ovne er monteret i køkken vægge. Ovnen indeholder stativer, som du indstiller mad til madlavning. De nøjagtige metoder til hvordan du bruger din ovn vil variere fra ét mærke og model til en anden, men generelt trinnene er de samme. Altid læse din instruktionsbog før du bruger ovnen, og følg altid opskrift instruktioner, når madlavning.

Instruktioner

•Preheat ovnen efter opskrift instruktioner. Drej temperatur knop til den temperatur, hvor du ønsker at tilberede maden og lade ovn varmen op i fem til 10 minutter. Hvis du har en elektrisk Kontrolpanel, skal du trykke på knappen "Varm" og vælg forvarmning tid og temperatur. Ovnen vil bippe, når den er klar.

•Åbn ovndøren og Indsæt fødevare du ønsker at lave mad. Sæt den i midten af den midterste rack, hvis du har mere end én rack. Ikke wrap stativerne i aluminiumsfolie; derved blokerer luftstrømmen og øger kokken tid. Cook din fødeemner i glas eller keramik retter, når du har disse muligheder. Du kan mindske madlavning temperatur ved 25 grader, når du bruger disse fartøjer.

•Luk ovndøren. Indstille timeren på kontrolpanelet, hvis det har en. Hvis ikke, sæt et æg timeren, så du ikke må kog fødevarer. Undlad at åbne ovndøren under tilberedningstid. Hvis du vil kontrollere status for mad, tænde ovnens indvendige lys. Parameteren er enten på døren eller i kontrolpanelet.

•Åbn ovndøren når timeren slukker. Hvis du er madlavning kød, skal du indsætte et kød termometer i den tykkeste del af snit for at sikre det er kogt grundigt. Hvis du bagning, indsætte en tandstikker i midten af den bagte godt. Hvis tandstikker kommer ren, er skålen gjort.

•Tag mad med ovn luffer og lukke ovndøren. Drej kontrolknappen temperatur til "Off". Hvis din ovn har en selvrensende cyklus, køre det straks at drage fordel af de allerede høje temperaturer inde i ovnen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com