Hvordan man bruger en fjer & ned dyne i sommeren

December 2

Hvis du er hooked på bedding og ønske om at opleve sin luksus selv i de varme sommermåneder, Læs videre. Det er muligt at holde din dyne i Kommissionen året rundt ved at gennemføre flere justeringer. Bare fordi årstiderne skiften, betyder din favorit sengetøj bør have til.

Instruktioner

Investere i en sommer-venlige dundyner

•Gem din gamle down Talsmanden. Det vil holde godt i en lufttæt plastik beholder indtil den næste cool sæson.

•Purchase en letvægts Talsmanden. Dette vil kun blive brugt til sommer. Besøg en afdeling, stikkontakt eller lokale seng og bad butik. Ligesom en fugl ned fjer er designet til at holde deres kroppe varm under om vinteren og kølig om sommeren, så skal din dyne.

•Purchase en ny dyne at afspejle et varmere klima. Det bør gøres med en lysere, mere åndbar stof indeholdende mindre ned påfyldning. Dette vil tillade dig at fortsætte oplever blødhed af at have en dyne uden hober sig på den ekstra varme.

•Look for en dyne shell fremstillet af satin bomuld, som er fysisk lettere og blødere på kroppens hud end den traditionelle og meget tungere egyptisk bomuld-blanding eller polyester-blanding skaller.

•Find en dyne, der indeholder en lav fylde vægt (mængden af ned i oz. indeholdt i Talsmanden). Fyld vægt 600 eller mindre er ideel til sommer (Se Reference 1).

Holde din sovende Quarters Cool, ren og støvfri

•Air ud af din dyne uden for. Hænge din dyne udenfor på en tørresnor eller veranda rækværket til fjerne ekstra støv og allergener, der kan finde vej til talsmanden. Gøre dette en gang om ugen. Letvægts dyner har ofte lavere tråd tæller, at tillade stoffer til nemt sive ind og ud af stoffet. At have frisk luftet ud og lugt-fri sengetøj vil også tillade dig at trække vejret bedre under søvn.

•Juster lufttemperaturen i du soveværelse. Holde det på den køligere side ved hjælp af centrale luft eller ved at placere et klimaanlæg i dit vindue. Tænd det 20 minutter før at komme ind i seng.

•Fjern alle uld tæpper og tunge vinter lagner, pudebetræk og dynebetræk dækker lavet af flannel eller egyptisk bomuld. Erstatte dem med letvægts bomuld eller sateen bomuld sengetøj. Dette vil hjælpe balance out varmen fra din dyne.

Tips & advarsler

  • Ned dyner med lavere fyld vægte tendens til at få "fladere" hurtigere. At re fnug din dyne, skal du placere det i tørretumbleren for 10 minutter på en no-heat indstilling, sammen med en rene, ubrugte tennisbold. Din dyne vil være lige som ny.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com