Hvordan man bruger en gammel robåd til en plantageejer boks

February 13

Hvordan man bruger en gammel robåd til en plantageejer boks

Hvis din gamle robåd eller små skiff er ikke længere sea-worthy, kan du give det et nyt liv ved at sætte det i en permanent tørdok. Båden kan fordoble som en græsplæne ornament og en plantageejer boks eller container haven. Dreje båden til en haven seng kræver lidt mere end leverer en god og ordentlig dræning. En robåd giver en dybere stigende areal end standard container muligheder. Dybden giver planter til at udvikle en omfattende rodsystem og vokse så godt som, hvis ikke bedre end de ville gøre i en traditionel jorden seng.

Instruktioner

•Indstil den gamle robåd i et område, der modtager tilstrækkelig sollys for typer af planter, du ønsker at vokse i båden. For eksempel, kræver de fleste vegetabilske planter seks eller flere timer af sollys hver dag mens skygge-tolerant blomsterplante muligvis kun fire timer af sollys dagligt.

•Fjern alle bænke og andre fremspring inde i båden. Båden bør have en åben hulrum til fyld og plante.

•Drill 1-tommer-diameter huller i bådens bund, placere hullerne 6-tomme mellemrum i rækker sæt 4 inches fra hinanden.

•Fyld bunden 12 inches af bådens dybde med knytnæve-størrelse klipper. Dække klipperne med et lag af sand. Klipperne er fyldstof, at optage plads, der ellers ville være fyldt med en soilless potning mix.

•Tilføj en kommerciel soilless potning mix på toppen af sandet, bruger nok til at nå inden for 4 inches af bådens rand. Alternativt kan du gøre din egen soilless potning mix ved at kombinere lige dele kompost eller staldgødning, perlite og sphagnum. Bland med enten kommercielt eller hjemmelavet soilless potning mix 1 spiseskefuld af en afbalanceret gødning, som en 10-10-10 blanding for hver 1 kvadratfod af voksende plads i båden.

•Plant planter i båden potning mix. Space planter på afstande anbefales for deres plantesort. En plante afstand afstand er normalt lig med anlæggets forventede modne bredde. Plante planter, som bliver høje planter på den nordlige side af båden. I denne placering, plejer de skygge ud kortere planter.

•Kapacitet for potning mix i båden umiddelbart efter plantning. Brug vand nok til at gøre hele blandingen jævnt fugtig. Tjek den potning mix fugt niveau dagligt, og vand potning mix, når dens top 1 tomme begynder at tørre. Anvende en 2-tomme-dybe lag af muld over potning mix hjælper til langsom tørring ved at hæmme fordampning.

•Fertilize planter hver otte til 16 uger mens de vokser aktivt. Anvende 1 spiseskefuld af afbalanceret gødning til hver 1 kvadratfod af potning mix, overbrusning det potning mix omkring planterne. Vand potning mix så drysses goedningen opsuger ind i den.

•Kapacitet planter på deres jord. Tørre blade minimerer risikoen for sygdomme. Fjerne syge planter straks. Ellers, sygdom eller sygdomme kan sprede sig til sunde planter.

Tips & advarsler

  • Bladlus, mider og andre insekter kan feed på planterne i en robåd. Fjerne skadedyr i hånden, eller sprøjte de angrebne planter med en klar-til-brug insekticid sæbe. Gentag program hver tre dage indtil skadedyr er væk.
  • En fladbundet robåd eller skiff fungerer bedst fordi det sætter flush på jorden. Bruge mursten eller sten til prop en runde - eller V-bund båd, så det angiver niveauet.
  • Nogle både har maling på deres indre. Dyrke ikke spiselige planter inde i en båd, der kan indeholde bly maling eller kan udvaskes kemikalier.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com