Hvordan man bruger en gammeldags Push plæneklipperen

November 14

Hvordan man bruger en gammeldags Push plæneklipperen

Gammeldags push slåmaskiner, også benævnt hjuls slåmaskiner, var engang det eneste spil i byen. Indtil midten af 1970 ' erne var den standard hjem plæneklipper walk-behind push reel plæneklipper. Med skarpe skærkanter, der roterer, når maskinen skubbes, hjuls slåmaskiner er nemme at betjene og stille, og de producerer ingen af biprodukter af en gas-drevet plæneklipper. De fleste boligejere kan bruge en gammeldags hjuls plæneklipper med nogle grundlæggende viden.

Instruktioner

•Vælg en tid til at klippe græsset med gammeldags hjuls plæneklipperen før græsset vokser alt for højt. Undgå at klippe græsset, når det er vådt eller fugtigt.

•Indstil den korrekte klippehøjde for typen græs i plænen. Justere slåning højden af gammeldags hjul maskinen svarer til den korrekte græs højde. Sæt maskinen til 3 inches eller højere, for eksempel, når du skærer Svingel græs.

•Anbring den gammeldags plæneklipperen langs kanten af græsplænen eller i et hjørne som udgangspunkt. Push plæneklipper til et par fødder, og justere højden på maskinen, hvis det er nødvendigt at finde en højde, der giver mulighed for nemt at skubbe.

•Walk langsomt mens skubbe gammeldags hjuls plæneklipperen på tværs af plænen. Holde den første pass så lige som muligt at tjene som vejledning for følgende passerer.

•Overlap skæres hjulet af plæneklipperen lidt ind på det tidligere cut vej til at reducere mængden af græs med hvert gennemløb.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com