Hvordan man bruger en indendørs spisebord udenfor til en terrasse

March 20

Hvordan man bruger en indendørs spisebord udenfor til en terrasse

Det er nemt at bruge en indendørs spisebord udenfor til en terrasse, især hvis du er ligeglad om udsætter tabellen snavs, sol og fugt. Fordi de fleste indendørs spiseborde er lavet af træ, der ikke er behandlet for at modstå udendørs forhold, er de modtagelige for vandskader. Derudover er der typisk ingen hul i en indendørs bord til at placere en paraply for at oprette skygge. Men du kan sikkert bruge mest indendørs spiseborde udenfor på et midlertidigt grundlag. Du vil have de bedste resultater på en klar dag med det beskyttende dækken på en dug.

Instruktioner

•Decide om din indendørs spisestue tabellen kan modstå enhver fugt eller sol eksponering. Læg ikke det udendørs hvis du er bange for skader på bordet.

•Vælg en vandtæt dug til at beskytte en indendørs tabel fra udendørs elementer. Vælg en standard, ikke-vandtæt dug til rimelig god beskyttelse. Forlade bordet afdækket hvis du ikke har noget imod lidt sol og fugt eksponering, men være parat til at se nogle effekter fra solen.

•Flyt tabellen udenfor på terrassen. Vælg et sted, hvor tabellen er jævn og behagelig. Dække det med en dug. Tilføje vægte til dug til at holde det fra at blæse væk. Fjerne tabellen efter det tjener sit formål og erstatte det indendørs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com