Hvordan man bruger en kuglegrill spjæld

April 5

Hvordan man bruger en kuglegrill spjæld

Undertiden er intet bedre end et måltid tilberedt til perfektion på en kulgrill på en smuk sommeraften. Med de mest grundlæggende griller, er niveau af varme kontrolleret med spjæld. Lær, hvordan du bedst bruger din grill spjæld til at holde varmen på grillen i harmoni med den mad, du er madlavning. Når du mestrer støddæmpere, kan du garantere perfekt kogte måltider for alle dine venner og familie.

Instruktioner

•Fuldt åbne spjæld nedenunder grillen og på låget på grillen.

•Den ilden og lad dæmperne bred åbne som trækul begynder at brænde. At holde Spjældene vil åbne give så meget ilt som muligt at indtaste grillen og stoke ilden. Dækslet bør forblive off mens belysning.

•Juster dæmpere nedenunder grill til din ønskede madlavning niveau. Forlade dæmperne vid gab for de hotteste brand. Dette ville være velegnet til noget som bøffer. Luk dæmpere 1/4 af den måde at sænke varmen til indirekte madlavning. Kylling er en fælles mad tilberedt med indirekte opvarmning metode. Endnu lavere temperaturer, lukke dæmperne halvvejs eller endda 3/4. Lukke aldrig dem fuldt ud, eller du vil risikere at sætte ud af trækul.

•Brug dæmpere på grillens låg til yderligere kontrol varmen. Lukket spjæld vil skabe en køligere brand, mens åbne spjæld vil skabe den hotteste brand. Eksperimentere med spjæld på låget til at rumme din mad.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com