Hvordan man bruger en roterende spreder på en uregelmæssig formet græsplæne

January 11

Roterende spredere er manuel enheder, som husejere og landscapers bruge til at undvære frø og granuleret gødning over en græsplæne. Den roterende bevægelse, også kaldet Radio, kaster frø eller granulat ud i et ensartet mønster. De grundlæggende mekanik af ved hjælp af en roterende sprederen er forholdsvis enkel. Hvis du har en græsplæne, der er uregelmæssigt formet, er det imidlertid vigtigt at bruge metoden anvendes korrekt, så du ikke går glip af alle dele af plænen.

Instruktioner

•Indstil sprederen på en hård overflade eller i det mindste ud af græsplænen. Fylde spanden af sprederen, kaldet en hopper, med den ønskede græsfrø eller granuleret gødning ved hjælp af beløbene på poserne.

•Indstil sprederen flow dial at give afkald på halvdelen af satsen anvist på pakken, som tillader dig at foretage to passerer over plænen i stedet for én.

•Sæt sprederen på kanten af plænen, sådan som i nærheden af gaden, en indkørsel eller et blomsterbed. Åbn flow på hopper at begynde udlevering af materiale og skubbe sprederen rundt om hele uregelmæssigt formet plænen i en langsom men konstant tempo. Fortsæt, indtil du når den igangsætning placering og derefter slukke strømmen.

•Flyt sprederen, du er på en lang side af plænen, men ikke i området, du allerede har anvendt materiale til. Push sprederen på tværs af indtil du når anden siden, derefter vende rundt og komme tilbage. Fortsætte med at anvende materialet i side-by-side rækker, indtil du når anden siden af plænen. Stop inden du når kanten hvor du allerede har anvendt materiale.

•Sæt sprederen tilbage på kanten af plænen og gå rundt i hele uregelmæssig kant igen. Derefter flytte sprederen til en kort side af plænen og gentage processen med at ansøge materiale i rækker i den modsatte retning, du har anvendt det tidligere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com