Hvordan man bruger en sømpistol så to negle ikke kommer ud

June 18

Hvordan man bruger en sømpistol så to negle ikke kommer ud

En sømpistol virker ved hjælp af en luftkompressor til hurtigt og effektivt køre søm i træ til at spare tid under byggeprojekter. Disse kanoner brand en enkelt søm hver gang på aftrækkeren er trukket og bør ikke skyde to negle på samme tid. Hvis dette sker, inspicere pistol for at kontrollere det ikke er tilstoppet, og sørg for aldrig at trykke på aftrækkeren to gange ved et uheld.

Instruktioner

•Tag pistol fra kompressoren luftslange. Løft dækslet sikkerhed fra toppen af pistolen og inspicere slutningen af pistol for et søm, der kan blive fanget i den drivende stempel eller nogen andre forhindringer. Kontroller, at der intet er i toppen, der hindre sømpistol i at fungere korrekt.

•Åbn låsen der holder neglen lastning bakke i sted og kontrollere, at foråret loader mekanisme fungerer korrekt. Indlæse bakke efter instrukser med passende neglene.

•Hold pistolen på hovedet ned og sætte mindst fem dråber air værktøj olie i bunden af pneumatiske havnen hvor luftslangen blev knyttet. Vedhæfte sømpistol tilbage til luftslange af den fuldt opladede kompressor.

•Ret slutningen af pistol på området hvor du vil placere et søm. Langsomt presse på aftrækkeren på pistolen en gang. Inspicere bestyrelsen og kontrollere, at kun én negl er kommet ud af pistolen korrekt. Ikke dobbelt tryk udløseren som dette vil medføre en anden søm til at komme ud af pistolen i samme sted og kunne jam pistol, da det slår første søm hovedet.

Tips & advarsler

  • Trykke på aftrækkeren på en indlæst sømpistol, kun når enden er mod en overflade, der kan stoppe søm.
  • Fortsætter pistolen til at fyre to negle på samme tid, tage det at have det serviceret af en professionel værksted eller erstatte pistolen.
  • Søm pistoler er farlige redskaber, og rette sikkerhedsudstyr bør bæres og forholdsregler skal være ansat, når de er i brug.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com