Hvordan man bruger en stige bandage

October 31

Lejdere er enmands værktøjer, der giver nem adgang til anden sal vinduer og høje grene. Stigen sikkerhed er en bekymring, hver gang du klatre op en stige til nye højder. Stigen seler er ledige stabiliseres stigen bevægelse under brug. Flere typer af stigen seler er til rådighed til at mindske skader og øge sikkerheden mens du bruger en stige. Læs videre for at lære hvordan man bruger en stige tandbøjle.

Instruktioner

•Sæt en stor fritstående stige stabilisator til din stigen til at forhindre bevægelse, mens du nå for høje steder. Lavet af letvægts aluminium, kan en stor stigen stabilisator tillade dig at nå op til 26 fødder når bruges mod en struktur og 14 fødder hvis bruges som en fritstående tandbøjle. Vedhæfte Stabilisatoren til bunden stige rung og midten ringet for at forhindre bevægelse og skred.

•Anvend en stigen stabilisator, som lægger til toppen af stigen hviler mod dit arbejdsoverflade. Stabilisatoren holder stigen fra bordpladen mens tilføje alsidighed. Bolt din stabilisator til toppen af din stigen, forlænge arme til din ønskede bredde og hvile belagt gummifødder mod siden af bygningen, du arbejder på. Disse type stabilisatorer eller stigen seler, er enten rettet dybdegående eller justerbar. Vælg den type, der passer bedst til dit arbejde behov.

•Installer en simpel stigen bandage, der tillægger bunden af stigen og forhindrer glidning. Stigen tandbøjle, markedsført som en stigen stabilisator, bolte til bunden af stigen, holder stigen på plads med sin gummi endestykker.

Tips & advarsler

  • Bruge en stige, kun til sit formål og inden for etablerede sikkerhedsretningslinjer. Alvorlige falls kan opstå, hvis en stige bruges uretmæssigt eller ud over dets forventede kapacitet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com