Hvordan man bruger en varmepistol til Strip tapet

February 14

Hvordan man bruger en varmepistol til Strip tapet

Frisk tapet kan forvandle et værelse, at gøre det synes som et indbydende, sofistikeret rum. Men gammel, laset, falmede og farves tapet kan have den modsatte effekt på et værelse; Det kan gøre rummet synes, nusset og beskidte melankoli. Heldigvis, sådanne tapet behøver ikke at være permanent, og du behøver ikke hyre en professionel til at fjerne den. I stedet, du kan fjerne det selv med en varmepistol og et par andre husholdning værktøjer.

Instruktioner

•Læs instruktioner af din varmepistol omhyggeligt før du begynder at bruge den. Bemærk hvordan langt væk til at holde det fra væggen og hvor lang tid at bruge den. Sætte på din beskyttelsesbriller, respirator og arbejdshandsker.

•Plug i din varme pistol og tænde den, gør det muligt at varme op til den nødvendige temperatur. Hold den varmepistol på den anbefalede afstand fra tapet sømme, og skrabe væg papir væk fra væggen med din spartel. Arbejde i én retning, løsne tapet med en varmepistol og skraber det væk fra dig med din spartel. Det fungerer bedst at starte på et søm og træk lodret strimler af tapet ud af væggen.

•Anvend en maling skraber til at skrabe væk genstridige pletter af tapet. Lavet af metal, kan en maling skraber grave under tapet mere grundigt end en spartel. Kaste fjernes papiret i en nærliggende papirkurven.

Tips & advarsler

  • Du skal muligvis bruge et skridt afføring eller stigen til at fjerne højere dele af tapet.
  • Udøve forholdsregler, når du bruger en varmepistol. Du kan skade dig selv eller starte en brand, hvis ikke du er forsigtig. Altid bære en respirator som ved hjælp af en varme pistol udsætter dig for tung røg.
  • Være forsigtig med at bruge en varmepistol nær sokler og andre lakerede flader som varmen kan ødelægge maling eller lak.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com