Hvordan man bruger en Wagner 905 damper til tapet

June 26

Hvordan man bruger en Wagner 905 damper til tapet

Ved hjælp af damp letter fjernelse af gamle tapet i forberedelse til lakering vægge. 905 On-Demand magt damper af Wagner Spraytech er beregnet for dette job samt Damprensning. Dens tilbehør omfatter en damp plade for tapet fjernelse og en dyse rengøring. For tapet fjernelse hjælper perforering af den gamle tapet hele processen fremad mere effektivt. Damp er tvunget igennem perforeringer og trænger tørrede limen under tapetet, så du kan skrabe tapet væk med meget mindre indsats.

Instruktioner

•Perforate den gamle tapet med et tapet perforering værktøj. De mere perforeringer i tapet, effektivisere den dampende vil være. Være grundig med dette trin.

•Grasp udløsningsmekanisme på slutningen af 905 damperen i den ene hånd. Skub knappen på toppen i slutningen af udløsningsmekanisme fremad med tommelfingeren. Indsæt slutningen af udløsningsmekanisme i damp plade udlæg og slip knappen. Slæbebåd forsigtigt på steam plade til Sørg for det sidder fast. Hvis du bruger filtypenavnet slange, lægger udløsningsmekanisme til udvidelsen først, og derefter vedhæfte damp pladen til anden enden af en forlængelse.

•Åbn hængslede fyld cap låget på den modsatte ende af damper fra power-knappen. Fjerne vand fyldstof cap under låget. Drej damper op og ned for at tømme den for enhver vand, der forbliver i reservoiret. Placere damperen på en flad overflade og den damper tragt i fyldstof hul. Hæld vand fra hanen fra steamer's målebæger i tragten. Hvis du vil bruge damperen i 15 minutter, hæld i 16 ounce af vand. Bruge 32 ounce af vand i 30 minutter og 48 ounce i 45 minutter. Erstatte fyldstof cap og lukke fyld cap låg.

•Kontroller damperen er slukket og sæt det til en stikkontakt. Placer damper plade ansigt op på et ildfast overflade. Det bør aldrig være ansigt ned på noget eller efterlades uden opsyn. Tænd på afbryderen og vente fire til 12 minutter til damperen til at varme op. Når den korrekte temperatur er nået til dampning, vil rav indikatoren på damperen kroppen tænde.

•Hold damper tallerken flad mod en del af perforeret tapet. Trykkes på aftrækkeren på toppen af udløsningsmekanisme. Steam vil komme ud af damperen plade og blødgøre tapet lim. Skub låseknappen af udløseren frem, mens udløseren er trykket for at låse aftrækkeren på. Skub det tilbage at frigive på aftrækkeren.

•Hold damp plade mod hver sektion for 15 til 20 sekunder. Fjerne damp plade fra væggen og bruge en metal-bladet maling skraber til at skrabe ud tapet i det pågældende afsnit. Hold skraberen i en lav vinkel og ikke gouge drywall eller gips under tapet.

•Flyt damp plade til en tilstødende del af tapet og gentage den dampende og skrabning proces. Arbejd din vej over hele væggen, indtil alle tapet er fjernet. Gentag perforation, dampende og skrabning proces på områder hvor tapetet ikke skrabe ud nemt.

Tips & advarsler

  • To mennesker gøre jobbet hurtigere. Én person kan damp sektioner kontinuerligt, mens en anden person kan skrabe tapetet bag ham.
  • Hvis du har brug for mere vand i 905 damperen, slukke enheden og trykkes på aftrækkeren, indtil alle steam er blevet frigivet fra maskinen. Afmonterer det og lad det køle af i mindst 20 minutter. Først derefter bør du sætte mere vand i beholderen.
  • Bære handsker og beskyttelsesbriller for maksimal beskyttelse.
  • Aldrig vedhæfte tilbehør eller udvidelser når damperen har dampen kommer.
  • Betjen ikke damper med en tom reservoir.
  • Brug ikke mere end to slange udvidelser på 905 damperen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com