Hvordan man bruger et simpelt kredsløb Tester

December 13

Simpelt kredsløb testere, også kendt som kontinuitet testere, tjener i mange applikationer fra auto reparation til bolig el-arbejde. Ofte består af meget mere end en lys og to små fører, normalt tippet med krokodillenæb, selv de mest billig kredsløb testere kan afgøre om elektrisk strøm passerer mellem to punkter. For mere avancerede programmer, kan et voltmeter eller multimeter være et mere hensigtsmæssigt valg.

Instruktioner

•Tilslut slutningen af en af kundeemner til pluspolen på circuit du tester. Klip på alligator klip, hvis dit kredsløb testeren har dem.

•Tilslut andre føringen af kredsløb tester på den negative terminal af kredsløbet.

•Observe kredsløb tester lys. Hvis det lyser, flyder strømmen gennem kredsløbet. Hvis den ikke lyser, er der ingen aktuelle. Andre simpelt kredsløb testere kan bruge en laveffekt beeper eller andre akustisk alarm til at indikere tilstedeværelsen af strøm i kredsløbet.

Tips & advarsler

  • For at kontrollere, om en bolig stikkontakt har aktuelle eller er korrekt jordforbundet, husejere ønsker måske at vælge et enkel, plug-in kredsløb tester designet til dette formål, at undgå risiko for elektrisk stød.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com