Hvordan man bruger filmplakater, når udsmykning

July 24

Hvordan man bruger filmplakater, når udsmykning

Filmplakater tilbyder en fantastisk måde at dekorere ethvert rum, uanset om det er et kollegieværelse eller en stue. Indramning, måtter og vise filmplakater ordentligt vil holde dem i god stand og ser så pæn som dag de blev produceret så længe du holder dem.

Instruktioner

•Choosing filmplakater er den funnest del af projektet. Plakaterne skal udtrykke personlighed og design hensigtserklæring af de mennesker, der vil bruge rummet mest; for nogen, der kan lide klassisk stil, ville en Transformers film plakat være uhensigtsmæssigt. Vælge de plakater, der bedst udtrykker din personlige stil og kærlighed på film.

•Decide hvor og hvordan filmplakater vil blive vist. Hænge plakater i en funky mønster kan tilføje en moderne føler til et værelse, mens foring plakater, som de ville være i et teater giver det en finurlig twist. Passe til placeringen af plakater til layout og funktion af rummet.

•Framing og måtter plakaterne kan nemt gøres ved én person. Placer plakat i overensstemmelse med måtter og sætte glas eller plastik på toppen af plakaten før at sætte rammen rundt om dem. De fleste håndværk butikker bære plakatbilleder passer enhver størrelse plakat.

Hæng plakater, de vises i over for deres bedste fordel og arbejde med den stemning, du ønsker i rummet. Hammer søm i væggene på de ønskede steder og hænge plakater på dem. Et alternativ til negle er wall kroge, der kan simpelthen være limet eller fast til væggen og vil stadig holde vægten af plakater.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com