Hvordan man bruger flade Latex maling

October 21

Flad latex maling er en type af maling, der ikke afspejler lys, derfor udlån en flad eller mat udseende til den malede overflade. Der er ingen forskel mellem ansøgning teknikker til flade maling i modsætning til æggeskal, satin og andre overflader. Dog har flad latex maling forskellige egenskaber, der er bedst bringes i anvendelse på visse typer af overflader. Dens ikke-reflekterende kvaliteter gør det muligt at hjælpe skjule fejl i dine vægge, lofter og andre overflader, som ikke har været konstrueret eller sluttede så glat som du ønsker.

Instruktioner

•Indstil hvor glatte overfladerne du vil male er ved at slukke lyset i rummet og holder en lommelygte mod væggen eller loftet så det skinner på tværs af overfladen på den laveste vinkel muligt. Eventuelle uregelmæssigheder i væggens overflade, såsom søm huller, buler eller forkert anvendt drywall bånd, vil vise sig som skygger i lysets stråle. Hvis du har flere skygger som du placere lyset forskellige steder langs væggen eller loftet, er det en god kandidat til flade maling.

•Consider om området du maleri er udsat for en masse snavs og fugt, såsom køkken, bad område eller barns værelse. Hvis det er, overveje at bruge en maling finish end flad, som flad akryl maling er ikke meget meldug-resistente og er sværere at rengøre end blankere finish.

•Åbn dine akryl flade maling og rør malingen grundigt med en pind. Selv om kan blev rystet i butikken, farven vil bosætte sig på den køre hjem, så du altid re rør det manuelt.

•Applicer malingen til at kanter og hjørner af din væg eller loft med et syntetisk børste. Syntetiske børster er den bedste form for latex maling, mens naturlige børster arbejde godt for oliebaseret maling.

•Sæt en rulle pad på din maling rulle og grundigt coat overfladen med maling, så roll off overskydende maling langs rullens bakke eller en rist i din maling spand og rulle det op på væggen i glatte bevægelser, overlappende kanterne af området du bare malet hver gang jer stop for at tilføje mere maling til rullen.

•Hold maleri indtil du fuldfører en mur, som gør det muligt malingen til at tørre, før du fortsætter på samme overfladen vil forårsage forskelle i farve for at vise, hvor de våde og tørre maling overlappede.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com