Hvordan man bruger flydende fisk gødning

July 2

Der er mange forskellige typer af flydende gødning produkter designet til at stimulere væksten i planter og haver. En type af flydende gødning, ofte omtalt som fisk emulsion, indeholder kasserede fisk dele som base og er en effektiv gødning supplement. Mange anlægsgartneri og landskabsplanlægning især godt lide den lethed af ansøgning, lave omkostninger og ikke-kemiske fremstillingsprocessen af flydende fisk gødning.

Instruktioner

•Decide på en metode til at anvende flydende fisk gødning. Der er metoder at vælge imellem, herunder: en håndholdt sprayflaske, industrielle mellemstore pumpe sprøjte og en mindre have slange flaske vedhæftet fil. En af disse metoder fungerer godt.

•Mix fisk-gødning med vand efter anvisningerne på pakken. Fordi flydende fisk gødning kommer i forskellige koncentrationsniveauer, er det vigtigt at blande det med passende forholdet mellem vand anbefales af fabrikanten.

•Applicer den flydende gødning tidligt om morgenen eller sent om natten for at tillade anlægget til at absorbere væske. Gælde ikke det i midten af dagen som de fleste af væsken vil fordampe på grund af varmen fra solen.

•Applicer gødning direkte til jord i bunden af anlægget. Vand indtil jorden er grundigt gennemblødt. Derefter spray gødning på stilk og blade af planten.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com