Hvordan man bruger flydende gødning på din jord

March 12

Hvordan man bruger flydende gødning på din jord

Flydende gødning er en koncentreret form for gødning, der efterlader din jord og haver sund. Dette virker fordi den flydende form af gyllen ikke behøver at bryde ned først, før næringsstofferne er tilgængelige for planterne. Flydende gødning kan lavet hjemme eller købt fra en haven butik afhængigt af dine behov. Det er lavet af kogødning, te, fiskeprodukter og fuglegødning.

Instruktioner

•Sæt gylle stof i en taske lavet af ostelærred. Bruge cirka en tiendedel mængden af gødning for mængden vand, du placerer i din store badekar eller spand.

•Tillad at sive i spand eller balje i tre uger. Dunk taske i spanden hver dag for at hjælpe agitere materialer. Holde låget lukket, når du ikke Dunker pose til at holde fluer og andre insekter væk. Hvis du bruger store-købte ajle, Følg vejledningen på pakken til at blande og fortynding.

•Strain posen og fjerne det fra spanden efter tre uger. Placer en del ajle i fire dele vand til brug på land eller i haver.

•Kapacitet dine planter før du bruger dem til blandingen, således at jorden er våd. Tilføj flydende gødning blandingen til en vandkande og placere direkte på planter til at befrugte dem. Bruge op til 5 gallon per uge for hver 6 firkantede yards af jord.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com