Hvordan man bruger flydende Weed & foder

September 1

Hvordan man bruger flydende Weed & foder

Flydende weed & foder kan være en glimrende måde at slippe af ukrudt i plænen samtidig give dit græs den ernæring, det bliver nødt til at overleve i selv de hårdeste klima. Denne flydende gødning og ukrudtsmiddel er generelt ganske let at bruge, men det er vigtigt at tage de nødvendige forholdsregler og bruge produktet korrekt.

Instruktioner

•Gather sikkerhedsudstyr skal du inden du anvender flydende ukrudt & foder. Dette produkt kan være ganske irriterende for dine øjne og lunger, så det er vigtigt at don sikkerhed goggles, en maske og gummi handsker før du begynder at sprøjte. Også gøre sikker på, at du bære en langærmet skjorte og lange bukser.

•Indstil hvilken type græs er i din plæne. Mængden af ukrudt & foder skal du anvende og den måde, du anvender, vil afhænge af typen græs du har. For eksempel, hvis du har Bermuda græs eller Kentucky bluegrass i din græsplæne, skal du anvende 13 ounce produkt pr. 1.000 kvadratfod af plænen. For bentgrass er forholdet 8 oz. per 1000 kvadratfod af græs.

•Pour ukrudt & feed i din sprøjte og anvende det jævnt på plænen. Før du begynder at anvende produktet, Sørg for slange sprøjten er fri for eventuelle blokeringer, og at slangen er fri for enhver kinks eller knob. Fortsætte med at anvende ukrudt & foder indtil hele græsplænen er blevet dækket.

•Tag din gummi handsker og sko og rense dem grundigt. Fjerne det tøj du var iført, når du anvender produktet, så snart du vender tilbage til huset, og hvidvaske disse tøj separat.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com