Hvordan man bruger forskellige Tegnefunktioner til Test eller trække tallene med translationel symmetri

October 10

Hvordan man bruger forskellige Tegnefunktioner til Test eller trække tallene med translationel symmetri

Translationel symmetri er en gentagelse af et objekt på tværs af et fly. Translationel symmetri kan være sammensat af bevægelser eller oversættelser og rotationer. Matematikere bruge translationel symmetri til at definere todimensionelle flader, og arkitekter bruge translationel symmetri definere former for tapet, murværk, flise arbejde, kupler og gentagne strukturer. Selv om moderne matematikere og arkitekter bruger computere til at tegne og analysere tal med translationel symmetri, har discipliner traditionelt brugt et linjeret lineal og en compass til dette formål. I begge tilfælde er metoden den samme, der kræver en beskrivelse af retning og afstand til at bestemme akser rotation og overflade flisebelægning.

Instruktioner

•Draw et element du ønsker at analysere eller tegne med translationel symmetri. Tegne punkter på kritiske områder eller hjørner, der definerer figuren. Vælg et punkt, som er unikke på figuren og bestemme placeringen af et tilsvarende punkt på en kongruent figur et sted på overfladen flyet.

•Draw en linje til at forbinde det unikke punkt med det tilsvarende punkt. Hvis punkterne og figurerne er i den samme retning, linjen repræsenterer den retning og omfanget af oversættelsen, eller flytte. Alle punkter i de to figurer kan tilknyttes ved hjælp af vinkel og afstand af linjen. Hvis de to figurer ikke er i den samme retning, skal du gå til trin 3.

•Draw en anden linje fra en anden unik punkt på den første figur til det tilsvarende punkt på figuren sammenfaldende.

Hvis de to linier skærer hinanden inden for eller mellem de to figurer, så har de translationel symmetri af to-dimensional rotation. Hvis dette er tilfældet, skal du gå til trin 4.

Hvis de to linjer er parallelle, men figuren er vendt, har de to figurer translationel symmetri af tre-dimensionelle rotation. Hvis dette er tilfælde gå til trin 5.

•Draw en cirkel med unikke indledningsvis som centrum og afstanden til de sammenfaldende figur lignende punkt som radius; gentage en cirkel med centrum på samme tidspunkt og radius på det første punkt, unikke. Trække en linje mellem de to punkter i skæringspunktet mellem de to cirkler.

Tegne en anden cirkel med det andet unikke punkt som midtpunkt og sammenfaldende-figurens andet tilsvarende punkt som radius. Tegn endnu en cirkel med kongruent-figurens andet tilsvarende punkt som centrum og den oprindelige figur anden unik punkt som radius. Trække en linje mellem de to punkter i skæringspunktet mellem de to cirkler.

Skæringspunktet mellem de to linjer trukket fra cirkel vejkryds er centrum for to-dimensional rotation for Translationel symmetri.

•Bisect to parallelle linjer, der forbinder de vendt figurer. Tegne en cirkel med centrum på den første figur unik punkt og radius til den sammenfaldende figur tilsvarende punkt. Derefter, tegne en cirkel med centrum på kongruent form lignende punkt og radius til den første figur unik punkt. Tegne en linje, der forbinder de to fællesmængder af cirklen. Den resulterende gennemskærende linie er tre-dimensionelle rotationsakse for Translationel symmetri. Tre-dimensionelle rotation resulterer i spejlvende objektet, at skabe bilaterale symmetri.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com