Hvordan man bruger gamle vinduer til dekorationer

September 23

Vordende dekoratører kan bruge gamle vinduer for projekter rundt omkring i huset, der har meget lidt at gøre med deres oprindelige funktion. Hvis du har et par antikke windows, at du hader at smide væk, overveje at gøre dem dekorative elementer i dit hjem. Projekterne varierer i sværhedsgrader, og du kan bruge en eller alle af dem til at dekorere dit hjem. Når de er færdige, disse elementer passer ind i næsten alle rum i huset og bringe lidt originalitet og sjov måde at en ellers almindelig udsmykning sæt op.

Instruktioner

•Fremme kaffe og samtale ved at oprette en kop kaffe eller ende tabel fra gamle vinduer. For at gøre dette, Tilføj 2 x 4 bestyrelser rundt udenfor rammen af vinduet; Du kan bruge skruer og en skruetrækker til at sikre brædder på plads. Efter du har brugt bestyrelserne til at styrke rammen af vinduet, tilføje ben til sofabord.

•Hold dit køkken pænt ved at oprette et krus rack fra din gamle vindue. Oprette rack, sikker hængende wire til bagsiden af vinduesrammen; Dette er slags wire du sætte på bagsiden af en billedramme, så du kan hænge et billede op. Lim følte puder til hjørner, således at rammen ikke ridse væggen og tilføje kroge på rammen af vinduet. Være sikker på rammen og kroge kan støtte krus uden fare for dem falder.

•Brug den gamle rude hen til skabe en opslagstavle for at efterlade beskeder til din familie. Processen til at begynde dette projekt begynder i på samme måde, som krus rack gør. Du vil fastgøre nogle hængende wire til bagsiden af vinduet. Måle ruderne. Få nogle kork bord fra håndværk butikken og lim kork bord på ruderne.

•Udskift din vægkunst med et glasmaleri. Hænge det på væggen med billedet bøjle tråd. I dette tilfælde vil vinduet sandsynligvis være tung. Bede den person, der arbejder i ramme store om vægtkapacitet for den tråd, du køber. Projektet kan kræve at du loop flere stykker af wiren gennem wire kroge og hænge det på studs. Tilføje følte puder til hjørnerne.

•Opret en skildring indramme. Ud over tilføjer samme tilbehør til bagsiden af vinduet, som du gjorde for vinduet som kunstværk og krus rack, vil du ønsker at indsætte billeder i front i glas. Udskåret pap stykker ud og tape dem over ryggen af billederne, så billederne vil forblive i rammen.

Tips & advarsler

  • Forlade vinduerne "som er", hvis du har indrettet med shabby-chic look. Men hvis du ønsker en mere poleret look, slibe gammel maling og ru pletter fra vinduet og tilføje en frakke af ny maling.
  • Før du opretter nogen stykker fra vinduerne, Sørg for, at rammen er stadig robust og vinduerne er ubrudt. For nogle projekter, som billedramme, kan du tilføje et lag af plexiglas til toppen af det at beskytte glasset fra at få brudt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com