Hvordan man bruger genbrug kaffegrums i din have

October 13

Hvordan man bruger genbrug kaffegrums i din have

Min mor og bedstemor både dumpet brugte kaffegrums i vores rosenhave. Jeg troede aldrig rigtig meget af det. Jeg regnede med det var et naturligt produkt, og det havde den samme konsistens som jorden, så det ikke kan være dårligt. Men faktum er, brugte kaffegrums er ganske gavnligt som haven gødning, at tilføje kompost og som husholdningernes anlæg gødning.

Instruktioner

•Recycle kaffe grund af dumping dem omkring din haveplanter og blande med din kompost som haven gødning. Du kan også sætte brugte kaffegrums i dine potteplanter som plante gødning.

Jeg bruger en genbrugelig nylon filter i min kaffemaskine, fordi bleget kaffefiltre (og andre papirprodukter, bleget) indeholder dioxiner, som forurener miljøet. Ved hjælp af filteret nylon gør også dumping ud de brugte kaffegrums meget lettere at håndtere.

Hvis du ikke kan få de brugte kaffegrums til dine planter, haven eller kompost straks, gemme kaffegrums i en gammel kaffe dåse eller andre store container til opbevaring. Du gemme de brugte kaffegrums i fryseren eller i en stofpose (såsom ostelærred) for at reducere fugt fra opbygge og skabe skimmel.

•Recycle kaffe grunde ved at føje det til haven barkflis, pottemuld eller kompostbunke, til at forsyne det med rige kvælstof. Brugte kaffegrums er en stor haven gødning, der indeholder fosfor, kalium, Calcium, Magnesium og svovl. Kaffegrums har også den ekstra fordel af måde have skadedyr, såsom snegle, men leverer ernæring til jorden orme, der er afgørende for at berige jorden for dine planter. Jeg bor i et område, hvor jorden har ler i det, og kaffegrums også hjælpe min haver over tid ved at sænke pH niveauer i jorden.

•Used kaffe grunde kan fortyndes med vand og gøres til en flydende anlæg gødning. Brug om en halv-pund kan af våde brugte kaffegrums i en 5-gallon spand med vand og lad sidde udendørs i et par dage før du anvender til dine planter, når vanding eller som en Blandtegning spray.

Du kan gøre mindre batches af flydende anlæg gødning for dine planter ved at tilføje vand til de brugte kaffegrums og sætte den til side for en dag eller to og derefter bortledning af væske til at vande dine planter med.

•Hvis du ikke drikker kaffe derhjemme eller ønsker at få fat i større mængder af brugte kaffegrums til brug som en plante eller haven gødning, Starbucks Coffee Company gemmer deres brugte kaffegrums netop til dette formål. Alt du skal gøre er at gå og bede dem om brugte kaffegrums og det er din for at træffe. Andre kaffehuse kan også gøre det samme; især hvis du laver en anmodning til det. Du kan selv få andre du kender for at bidrage deres brugte kaffegrums eller har en container tilgængelig på office nær kaffemaskine til genbrug kaffegrums.

Tips & advarsler

  • Genanvendelse af brugte teblade har også fordele for jord og planter.
  • Kaffegrums kan opbevares i en fryser til at forhindre mug.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com