Hvordan man bruger glasflasker i betonvægge

October 26

Opbygning af en beton og glas flaske dekorative væg er en glimrende måde at genbruge glasflasker, der ellers ville være på vej til deponering. Flaskerne kan være enhver form, størrelse, farve eller sort og er kun begrænset af tilgængeligheden og din fantasi. Vægge ved hjælp af glasflasker bør være strengt dekorative, dog, medmindre du har bistand fra en kvalificeret entreprenør, der har kendskab til bærende væg krav.

Instruktioner

•Build en base for din dekorative beton og glas flaske væg. Position 2 x 4 form bestyrelser i den ønskede dannelsen af bunden af din væg, at sikre enderne af form bestyrelser hinanden med negle. Når afsluttet, skal form bestyrelser danne et rektangel bredden og længden af væggen. Børste indersiden af formen boards med en konkret frigivelse agent ved hjælp af et paintbrush, for at sikre nem fjernelse af form bestyrelser ved afslutningen af væggen.

•Forbered beton pulveret blandes efter fabrikantens anvisninger. Hæld den konkrete pulver i en 5-gallon spand og tilsættes langsomt vand indtil beton danner i en brugbar blandingen.

•Fyld form boards med den konkrete blanding, trykke det ned med en stål murske, mens du arbejder for at fjerne luftbobler og huller. Når betonen når toppen af formen boards, trække en anden 2 x 4 på tværs af toppen af form bestyrelser til at vælte de høje steder i beton og udfylde de lave steder. Dette trin er nødvendigt at skabe en stabil base for din dekorative væg.

•Anbring et lag af glasflasker oven på betonfundament, forlader omkring to inches i mellem hver flaske. Vrikke flasker lidt for at oprette en fordybning i betonen, så flaskerne vil forblive på plads, mens du er at sikre dem. Udfylde hullerne mellem flasker med den konkrete blanding, trykke det ned stål murske, mens du arbejder. Tilføje en one-tommer tykt lag af beton over de øverste sider af flasker til helt omslutte dem.

•Gentag trin 4 for at oprette et andet lag af flasker indkapslet i den konkrete blanding. Efter anvendelse af beton fast lag over toppen af det andet lag af flasker, tillade beton tørre i to til tre timer. Denne tørretid er nødvendige for at sikre, at vægten af efterfølgende flasker og beton ikke skaber slumping spørgsmål.

•Fortsæt arbejder på denne måde, om rækker af flasker og dækker dem med beton, indtil væggen er den ønskede højde. Når den endelige række af flasker er blevet lagt, dæk dem med et solidt lag af beton mindst en tomme tyk. Men hvis du ønsker, dette sidste lag af beton kan være tykkere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com