Hvordan man bruger glimmer glasur på et loft

November 7

Loft behandlinger såsom texturering hjælpe blødgøre værelser og dæmpe lyde. Men glasurer give yderligere dekorative muligheder. Give et værelse med en følelse af pragt af glitter ruder loftet. Glitter glasurer består af en gennemsigtig medium, der indeholder opslæmmede pletter af mousserende glitter. Når anvendt på et loft, vil lys i rummet tage på en helt ny rolle, der tjener til at belyse den subtile glitre glitter. Som en stjerne-fyldte nattehimmel, vil glitre glæde familie medlemmer og gæster.

Instruktioner

•Tag møbler fra rummet. Maske de øverste kant af tilstødende vægge med malerens tape eller maskering papir. Dække gulvet og enhver inventar i drop klude.

•Paint loft med et lag primer hvis loftet i øjeblikket har en glans finish. Afkald på primer, hvis loftet har en mat finish. Anvende primer til loftet i lange, overlappende strøg, ved hjælp af en maling rulle med en forlænget håndtag. Brug tungere lodden ruller til tekstureret lofter.

•Dilute glitter glasur med extender at gøre glasuren holder længere og skabe en mere nuanceret glitre. For mere koncentreret funkler på loftet, anvende glasur direkte, uden extender. Ikke fortyndes glasur eller tilføje flere extender end anbefalet i producentens instruktioner. Hvis det ønskes, tilføje et par dråber af maling nuancen for en subtil, gennemsigtig farve til glasur. Rør glasuren, extender og tint grundigt for at sikre, at alt, især pletter af glitter, er jævnt fordelt.

•Applicer glimmer glasur med en pensel eller rulle, med lange, skiftende streger og holde orden kanten våd. Hold øje på sammenhængen i glitter, tilføje glasur på steder, hvor det ser ud som om der ikke er nok og duppe væk glasur med en ren fnugfri klud, når der er for meget glitter.

Tips & advarsler

  • Når glitter glasur ikke er let tilgængelige, gøre din egen ved at blande håndværk glitter i vandbaserede polyurethan klart frakke.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com