Hvordan man bruger gødning til min have

September 25

Hvordan man bruger gødning til min have

Gødning feeds planter, således at tillade dem at vokse hurtigere og sundere. Visse gødningsstoffer ikke blot fremme sund udvikling, men kan også forårsage større blomst blomstrer og en højere frugt output. Uanset typen af gødning, du bruger i haven, skal du korrekt indføre gødningen i haven for at forhindre plante skader eller at sende alt for mange næringsstoffer i jorden.

Instruktioner

•Vælg den bedste form for gødning til din specifikke type af haven. Beliggende på gødning tasker er tal, der repræsenterer mængden af kvælstof, fosfor og kalium i gødningen. Afhængigt af hvilken type af haven du befrugtende, skal du en bestemt type produkt. Læs beskrivelsen gødning for at sikre det er egnet til din have.

•Dig lille skyttegrave ind i haven, der er 2 inches dyb og 3 inches fra hinanden ved hjælp af en hånd skovl. Furer tillade gødning at komme så tæt på plante rodsystemer uden at forårsage skade ved direkte kontakt.

•Pour 2 til 3 lb. gødning pr. 100 fødder af rækker, og brug en rive til at forsigtigt pakke gødningen i skyttegravene. De ovennævnte beløb af gødning er en generel regel, ifølge Ohio State University andelsselskab forlængelse. Læs påføringsanvisninger på gødning taske til at bestemme den korrekte mængde at bruge.

•Kapacitet befrugtede jorden indtil jorden er fugtig. Vanding hjælper gødning opløses og frigiver sine næringsstoffer ned i jorden, i sidste ende ind i anlægget rodsystem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com