Hvordan man bruger grus som muld

December 14

Et lag barkflis hjælper med at undertrykke ukrudt, tilføjer en visuelt tiltalende cover til liggende områder og hjælper med at opretholde konsekvent fugt og temperaturniveauer i jorden. Grus og andre uorganiske rock materialer gør en lav vedligeholdelse barkflis lag ideel for rock haver, herb haver, kaktus haver og områder ikke plantet. I modsætning til økologisk dækningsmateriale, grus nedbrydes ikke med tiden og er tung nok til at være effektiv i blæsende områder.

Instruktioner

•Klart området plantning af ukrudt, græs og andet plantemateriale. Fjern sten og pinde, der kan punktere landskab stof materiale. Glat ud i jorden i haven område, ved hjælp af en metal rake.

•Spread landskab stof eller ukrudt mat materiale over haven område. Når æglæggende landskab stof eller ukrudt mat i områder, der har etableret planter, skåret en slids i materialet og glide stoffet over toppen af planten. Glat det ud på jorden omkring bunden af planten.

•Klippe områder til udplantning. Lav et hul stort nok til roden bolden specifikationer for hver plante. Færdig med beplantning af området før om laget grus barkflis.

•Spread grus barkflis lag 2 til 4 inches dyb jævnt over området landskab stof eller ukrudt mat. Holde grus tilbage 2 til 4 inches fra bunden af planterne. Rake laget grus barkflis glat over området landskab.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com