Hvordan man bruger H2O2 til haver

January 25

Hvordan man bruger H2O2 til haver

H2O2 eller hydrogenperoxid har været en uundværlig bestanddel af førstehjælp i år. Dabbed på skrammer og hældes over nedskæringer, brus, klar væske renser sår og dræber bakterier ved at frigive ilt ind i det omgivende miljø. Den samme handling, der giver mulighed for brintoverilte til at bekæmpe infektioner også gør det muligt at øge mat planteliv. Ved tømning iltmolekyler ind i jorden, giver peroxid en supplerende fødekilde for planternes rødder. Derudover ilter det jord, bidrager til at fjerne skadelige bakterier og svamp.

Instruktioner

•Purchase en stor flaske 3-procent hydrogenperoxid. Dette er generelt fundet på apoteket nær isopropylalkohol i en brun, plastik flaske. Peroxid er tilgængelige i styrker op til 35 procent. Mens stærkere koncentrationer kan være billigere, da de kan let blive udvandet, ufortyndet de kan brænde din hud og vil dræbe enhver planteliv, de kommer i kontakt med.

•Dilute peroxid ved at blande det med vand. Hvor meget skal du vil afhænge af størrelsen af din have. I en stor spand, tilsættes 1 kop af hydrogenperoxid pr. gallon af vand og rør godt til at blande.

•Pour løsning rundt i bunden af dine planter, blande mere efter behov, indtil jorden er grundigt mættet.

•Kombiner 2 tbsp. hydrogenperoxid og 1 kvart vand. Hæld blandingen i en plastic sprayflaske. Coat blade og stængler af planter fra top til bund med peroxid løsningen og lad dem tørre.

•Applicer en stærkere løsning til planter, der har svampeinfektioner såsom sort plet eller skimmel. Bland 1 spsk af brintoverilte med 1 kop vand og svamp det direkte på berørte områder.

•Discard en eventuel ubenyttet del af løsningen straks, hælde det på tværs af plænen. Gemme peroxid i et køligt, tørt sted direkte sollys. En ustabil sammensatte, det nedbrydes hurtigt, når de udsættes for varme eller lys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com