Hvordan man bruger HVLP Spray udstyr til luften

December 22

Høj-volumen, lavtryks, eller HVLP, sprøjtepistoler bruges til en lang række arbejdspladser. Disse kanoner bruges i auto body shops at male biler og i boligområder indstillinger gælde pletter eller maling til væggene og kabinetter. Hvis du har en HVLP sprøjtepistol, er der et par ting du skal vide, før du begynder at male. Visse værktøjer og beskyttelse er nødvendig, før du starter kørslen. Du behøver ikke at være en professionel maler at bruge HVLP-systemet, men du behøver at bruge det sikkert.

Instruktioner

•Tag på malerens maske og nogle gamle tøj. Du vil også brug for beskyttende handsker, hvis du ikke ønsker at få maling på hænderne.

•Drej på kompressor HVLP systemet via Kontrolpanel på enheden. Drej det 90 psi eller pounds per kvadrattomme. Dette er den relevante pres for at bruge med spulehåndtaget. Justere trykregulator på sprøjtepistol til producentens foreslåede psi.

•Tilslut sprøjtepistol til slangen på din HVLP system. Fyld maling tank i bunden af pistolen med den anbefalede mængde af maling. Dit system burde være kommet med et diagram til dette beløb. Din maling beholder muligvis en fyld linje på det til at betyde det korrekte beløb af maling.

•Sæt maling beholder til pistolen. Gå til bagsiden af pistolen og Find ingsknap fan. Juster denne knap for at ændre strømmen af malingen. Drej fan knappen, indtil en blid tåge kommer fra slutningen af dysen. Denne tåge fungerer bedst, fordi malingen ikke vil dryppe ned ad væggen.

•Træk på aftrækkeren på pistol til at sprede malingen. Sørg for at overfladen er helt dækket med maling, men ikke til det punkt, at der er klumper. Malingen skal se selv hen over overfladen.

•Tillad overflade til tørre og derefter anvende en anden frakke, hvis det ønskes.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com