Hvordan man bruger klud i skabslåger

November 17

Hvordan man bruger klud i skabslåger

Kluden blev ofte brugt som en erstatning for skabslåger i årtier tidligere. Kabinet blev en dyr luksus, som mange boligejere ikke kunne råd til eller bygge selv. I dag, ved hjælp af klud gardiner i midten af forsænket paneled skabslåger fremkalder en følelse af landlig charme og enkelhed, og gør det muligt at binde i stof matchende gardinerne og dækketøj. Hvis din forsænket center paneler på dine skabslåger er aftagelige, fjerne dem. Skabslåger er tilgængelige med åbne centre for indsættelse af glas, tin eller gardiner; eller brug en magt sav til at skære det midterste panel ud af døren.

Instruktioner

Syning dobbelt Rod Pocket kabinet gardiner

•Measure bredde af den indvendige panel af kabinet døren. Dobbelt denne måling. Måle længden af den indvendige panel af døren. Tilføje fem inches længde måling.

•Measure og klip et rektangel af stof til målingerne fra trin 1. Fold alle kanter over 1/2 tommer mod den forkerte side af stoffet. Fold kanten over en anden 1/2 tommer og pin kanterne.

•SEW kanter ved hjælp af en 1/2-tommer søm godtgørelse og straight sting. Fjern benene.

•Vælg en lang kant til at være toppen af kabinettet gardinet. Fold kanten over 1 1/2 inches mod den forkerte side af stoffet. Fastgør kanter. Sy vandret på tværs af de fastgjorte kant ved hjælp af en 1 1/2-inch sømrum og en lige søm. Fjern benene. Dette er den øverste stang lomme.

•Klap den nederste kant op 1 1/2 inches over den forkerte side af stoffet. Fastgør kanter. Sy vandret på tværs af de fastgjorte kant ved hjælp af en 1 1/2-inch sømrum og en lige søm. Fjern benene. Dette er bunden rod pocket.

Installere stof bag de skabslåger

•Measure bredde af den indre åbning på kabinettet dør og tilføje to inches til måling. Køb Skærfer stænger, der kan rumme denne bredde måling. Installere stof gardiner bag de skabslåger, mens dørene hængende eller liggende fladt på et arbejdsoverflade.

•Measure op 1 tommer og over 1 tommer til venstre for den øverste venstre hjørne af indvendigt åbning på bagsiden af kabinettet døren. Gøre en blyant markere for at angive måling. Skrue en Skærfer stang beslag på plads over blyant-mærket.

•Anvend en plan for at sikre de kantede parenteser er selv, og måle op 1 tommer og over 1 tommer til højre for det øverste højre hjørne af indvendigt åbning på bagsiden af døren. Tegn en blyant mærke. Skrue en Skærfer stang beslag på plads over blyant-mærket.

•Skub den øverste stang lomme af kabinet gardinet op på en Skærfer stang. Justere skærf stangen til den korrekte bredde ved forsigtigt trække den ene ende, afkortning eller forlængelse stangen. Tryk huller på enderne af en Skærfer stang i klippet på de installerede top parentes.

•Brug bunden rod pocket af kabinet gardinet til at bestemme, hvor bunden skærf stangen skal placeres. Skub gardinet op på en Skærfer stang. Brug en blyant til at markere gennem hul i hver ende af en Skærfer stang. Skru beslagene til bagsiden af kabinettet døren over disse blyant mærker.

•Tryk på huller på en Skærfer rod ender på klip på de nederste parentes. Luk kabinet.

Tips & advarsler

  • For en no-sy kabinet gardin: købe en pre syet rod pocket curtain, installere det på en Skærfer stang og afgøre, hvor bunden rod pocket bør være. Giver mulighed for to ekstra inches og skære stoffet vandret på tværs af tæppet. Fold stoffet og Hæft det. Skub skærf stangen gennem bunden "stang lomme."
  • Hvis du fjerner den indre panel af kabinet døren, skal du sand og plette kanterne. "Du kan ikke fortryde" døren når du fjerne panelet ved brug af motorsave.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com