Hvordan man bruger klud servietter til et vindue behandling udvider

February 13

Hvordan man bruger klud servietter til et vindue behandling udvider

Klud servietter kan være en nem og billig måde at klæde et vindue. De er yderst velegnede til køkken og badeværelse windows. Antallet af servietter skal du afhænger stil vindue behandling du vælger og størrelse og antallet af windows. Klud serviet vindue behandlinger også gøre det meget nemt at ændre dit vindue behandling med årstiderne-- eller med dit humør.

Instruktioner

•Klap tre eller flere servietter i en række øverst på gardinstang, diagonalt. Fold servietten på midten over toppen af stangen og lad hjørne af hver serviet hænge ned, gør tre trekant figurer langs toppen af vinduet som en valance. Eller hænge dem over gardiner du allerede op, og de vil tilføje kontrast og tekstur.

•SEW servietter sammen i en firkant eller diamant form for at gøre et gardin panel helt af servietter. Fold over kanten på ene ende omkring tre inches for at gøre et rod pocket.

•Tie en knude i den ene ende af hver serviet. Sætte kroge på tværs af midten eller toppen af vinduet for enten en café stil eller en valance. Hænge knyttede slutningen af hver serviet på hver krog.

•Klap hjørnet af én serviet og tack det med et par sting, hvilket gør en løkke i enden af servietten. Skub denne sløjfe på en café stang. Gentag, indtil du har nok servietter på stangen til fylden, du foretrækker.

Tips & advarsler

  • Passer til den stil og tekstur af servietter til nogen gardiner, du planlægger at hænge med dem og indretning; casual casual værelser og mere formelle servietter til en formel vindue behandling.
  • Hold øje for salg og interessant serviet farver og designs, og du har en pæn samling til at ændre på din forgodtbefindende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com