Hvordan man bruger Lavendar som en naturlig Spider frastødende

October 9

Lavendel er en naturlig spider frastødende, som er ugiftige til mennesker og planter. Du kan bruge det på dig selv og dit kæledyr til at forhindre spider og kryds bid, samt omkring huset og i haven til at frastøde edderkopper. En undersøgelse i Acta Phytopathologica et Entomologica Hungarica Journal fundet at fransk lavendel olie var giftige for mider, som er en type af edderkop. En 2% opløsning af Lavendelolie arbejdede bedst mod plettede edderkopper, ifølge en rapport lavet af certificeret økologisk sammenslutninger af BC (COABC). 2 procent løsning er stærk nok til at frastøde edderkopper, men skånsom nok ikke at skade planterne, kæledyr eller mennesker. Opskrifter medtaget her gøre en løsning, der er omtrent 2% lavendelolie.

Instruktioner

•Kontrollér en personlig spider frastødende at afvise edderkopper og flåter. For at gøre personlig frastødende, Bland 1 tsk væsentlige lavendelolie med 8 ounce af din favorit solcreme, ansigtet lotion, bodylotion eller aloe vera gel. Ryst blandingen godt at kombinere ingredienserne. Slather det på din hud så ofte som ønsket.

•Spare dine kæledyr fra kryds angreb på udendørs eventyr ved at gøre en lavendel pet gel. At gøre gel, kombinere 1 tsp. væsentlige lavendelolie med 8 ounce af aloe vera gel. Ryst blandingen godt til at kombinere ingredienser og gnid det generøst på din hunds pels, undgå øjne og genitale områder.

•Hold edderkopper ud af huset ved at placere tørret lavendel klaser af vinduer og døre. Binde en smuk bånd omkring den klaser for at gøre lavendel dobbelt som en edderkop frastødende og en smuk dekoration. Bruge en tack til pin lavendel klaser rundt om døren og vinduesrammer. Placer en flok på hver side af vinduer og døråbninger en symmetrisk, dekorative effekt.

•Kombiner 1 tsk af væsentlige lavendelolie, 1 tsk skålen vaske, med 8 ounce af vand sammen i en sprayflaske til at gøre en edderkop repellent for planter. Ryst blandingen grundigt før hver brug. Spray frastødende på blade af planter til at frastøde edderkopper, at spise og ødelægge dem. Genanvende frastødende hver par dage eller mere ofte, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Væsentlige Lavendelolie og tørret lavendel er almindeligvis solgt til helsekostforretninger. Køb certificeret økologisk lavendel, hvis den er tilgængelig.
  • Afbryde brugen af disse afskrækningsmidler, hvis du eller dit kæledyr udvikler en allergisk reaktion på lavendel eller andre ingredienser. Rens huden med en mild sæbe og masser af vand for at fjerne den frastødende rest.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com