Hvordan man bruger loopes ruller til maling

August 4

Hvordan man bruger loopes ruller til maling

Med alle specialmalinger at vælge imellem, kan sort maling kvaliteter tilgængelige og forskellige ansøgning værktøjer på markedet, beslutte, hvilken type maling til brug og sådan gælder det bevise, overvældende. En loopes paint roller bruges typisk med tekstureret maling. Den dybe, buet overflade elevatorer malingen lidt, så snart det er deponeret på overfladen, intensivere dybde af tekstureret maling. Uden den rette teknik, kan det hurtigt resultere i ujævn frakker, dårligt malede overflader og beklagelser over ved hjælp af tekstureret maling.

Instruktioner

•Forbered væggen ordentligt. Patch defekter med fælles sammensatte og sand det glat. Vask over hele væggen med et varmt, sæbevand vand løsning eller tilføje en del trinatriumphosphat til fire dele vand for at fjerne pletter og fedt eller olie. Lufttørre væggen inden slibning lidt scuff overfladen og tilskynder vedhæftning.

•Klart alle møbler fra værelset, uanset om du maler væggen eller loftet, eller arrangere dem i midten af rummet og arbejde omkring dem. Dække gulvet og noget, der forbliver i rummet med plastfolie. Tape off områder, du ikke ønsker malet som enhver træ trim.

•Pour en gallon af tekstureret maling i en ren 5-gallon spand. Rør malingen grundigt for at sikre pigment er jævnt blandet.

•Anvend en lille pensel til at anvende maling i nærheden af kanter og hjørner, om anvendelse maling til loft eller vægge. Træne et par inches fra døre, windows, tilstødende vægge, armaturer eller andre faste objekter, hvis du ikke maler helt op til det med en rulle. Dette trin kaldes skæring og er afgørende for ordentlig dækning samt forhindrer malingen i spilde på en overflade, som du ikke ønsker dækket.

•Sæt et 9-tommer spand gitter i maling spand. Bruge et mindre gitter for mindre spande. Dyppe den loopes rulle ned i malingen, så Rul det ned gitter – uden at røre maling i spanden--flere gange. Dette vil fjerne overskydende maling fra rullen.

•Starting på det fjerneste hjørne af et loft eller de øverst på væggen i hjørnet, anvende maling. Gøre lange, selv slagtilfælde i et zigzag mønster--en W - eller M-form er ideel. Udfyld rundt de første strøg med efterfølgende slagtilfælde, der omfatter en 3 - eller 4-mund-square område ad gangen. Hvis du arbejder på større områder du kan anvende maling ujævnt, eller det kan tørre mellem streger, hvilket resulterer i en sjusket udseende.

•DIP loopes rullen tilbage i malingen som nødvendigt for at hele tiden levere en frisk, selv maling. Roll over nettet med hver maling belastning før anvendelse. Arbejder hurtigt, bevæger sig ned på væggen eller på tværs af loftet i rækker før man går videre til den næste række. Hurtig ansøgning og zigzaggende slagtilfælde sikrer en mere jævn, korrekt anvendelse.

•Applicer en anden frakke, hvis det ønskes, kun efter den første pelsen er helt tør. En anden frakke--hjælper ifølge Behr, maling fabrikanten--malingen til at kigge mere konsekvent.

•Følg med en topcoat af regelmæssige maling for at beskytte de teksturerede frakker. Lad de teksturerede frakker tørre mindst 24 timer før påføring af toplak.

Tips & advarsler

  • Prime overflader, før du anvender teksturen maling, for at give god dækning og strække din endelige maling yderligere.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com