Hvordan man bruger Lxr guld på prydtræer

June 11

Hvordan man bruger Lxr guld på prydtræer

LXR guld er en nærende komplettere nemlig planter og det er sikker til brug i økologisk havearbejde. Hydrogen fosfat og fulvic og humusfraktionerne syre--fundet i humus - er dets ingredienser. Sammen i denne flydende formel lette de en plante absorptionen af næringsstoffer. Grotek produktet bruges i forbindelse med den regelmæssige vegetabilske fødevarer du give din prydtræer, ikke som en erstatning. Anvende LXR guld som en Blandtegning spray eller vand jorden med det.

Instruktioner

•Sæt din prydtræer på fodring planlægge, der anbefales til dem, hvis du endnu ikke har. Anvend gødning på de priser, der er anført på etiketten.

•Dilute ½ tsk LXR guld i 1 qt. vand. Distribuere den forberedte formel jævnt rundt i bunden af træet to gange før træet blomster. Forberede en frisk parti hver gang. Påfør produkt på denne sats en gang når træet blomstrer.

•Brug LXR guld som en Blandtegning spray, hvis det er muligt at nå sikkert til kronen af dine træer. Bland 1 tsk produktet med 1 qt. vand. Hæld blandingen i en mister. Spray løv to gange før træer blomst. Dække bladene helt med væsken. Gentag anvendelse, når planterne blomstrer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com