Hvordan man bruger maling fortynder til at fjerne maling

May 30

Hvordan man bruger maling fortynder til at fjerne maling

Fortynder er en mineralsk olie-baserede opløsningsmiddel, der anvendes til at fjerne maling. Det kan hjælpe at tynd olie-baserede malinger og lakker. Fortynder kan også fjerne fedt, olie og asfalt. Fortynder er en barsk kemikalie, som du ikke bør inhalerer. Det kan også forårsage irritation når de udsættes for huden. Sørg for at bære beskyttelsesdragt, handsker og et ansigt mark, når du bruger maling fortynder. Altid arbejde i et godt ventileret område.

Instruktioner

•Test små områder af tæppe, gulv eller overflade før du rense maling udslip med maling fortynder. Fortynder kan smelte eller misfarve tæpper og andre overflader. Brug en blød klud eller en vatpind til at anvende maling fortynder. DUP område med en køkkenrulle, når du er færdig. Ren off kemikaliet med en sæbevand løsning lavet ved at blande 2 tsk af opvask flydende med 3 kopper varmt vand.

•Rengør pensler og ruller med fortynder når du har maleri med en oliebaseret maling. Fyld en container med fortynder og blød pensel i væsken. Hvirvl børste rundt og bruger en børste kam arbejde fortynder op til toppen af børsterne. Dette vil forhindre toppen af børste i bevarer farve. Skyl penslen i et sæbevand løsning. Brug shampoo til naturlige fiber pensler. Wrap pensler i plastemballage og butik.

•Tag uønsket lak og shellak afskuring overfladen med stål uld dyppet i fortynder. For småting, kan du dyppe element i malingen tyndere og tillader den at flage ud lak eller shellak. Bruge en skraber til at fjerne maling i vanskelige at nå steder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com