Hvordan man bruger Mesquite Chips på en elektrisk Grill

May 3

Mens elektriske grillapparater er praktisk, let at vedligeholde og er ofte den eneste form for grill tilladt af ejerlejlighed foreninger og lejlighedskomplekser, de mangler lidt af den smag, at kul eller gas grill giver. En nem måde at tilføre din mad med smag er at bruge træflis til at give en robust, røget smag til din bøffer, burgere, kylling og andre grillede retter. Mesquite er en populær type af træ chip tilgængelige.

Instruktioner

•Soak din mesquite træflis i vand en time eller deromkring før tilberedning. Iblødsætning chips vil gøre det muligt for dem at brænde længere, giver en mere ensartet røg.

•Preheat grillen. Du ønsker at få chips ryge før du begynder at grille, ellers din mad kan gøres før du ser den første skår af røg. Sæt grillen på high.

•Udtøm træ chips og lad dem dryppe tør i flere minutter. Placere dem i din ryger boks. Du kan vælge for at bruge boksen med eller uden låg.

•Sæt boksen ryger bagpå center af din grill når grillen er nået til høj varme. Hvis det er tilgængeligt, åbne den røg aftræk oven på grillen så at du kan se når de begynder at støt rygning.

•Tillad nogen tid for træflis kan begynde rygning, inden du begynder at lave mad. Dette kan tage alt fra 10 minutter til en halv time. Undgå ofte at tage låget på og slukke og check på ti eller 15 minutters mellemrum, hvis det er nødvendigt.

•Efter chips begynde rygning, justere varmen efter behov og begynde at grille. For den smokiest smag, undgå at tage låget og slukker undtagen når det er nødvendigt at tjekke eller tænder mad.

Tips & advarsler

  • Hvis din chips bare ikke ønsker at ryge, skal du tilføje en smule vand til boksen ryger til at hjælpe med at få nogle smag i grillen. Ud over mesquite, kan andre træflis som kirsebær, hickory og apple tilbyde særskilte smag til dine måltider. Prøv iblødsætning træflis i andre væsker som øl, vin eller whisky til at tilføje endnu mere smag.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com