Hvordan man bruger plast som en dampspærre i Pole staldene

March 7

En pæl laden er en type af laden, der er bygget med tunge tømmer og har metal som sidespor. Pole staldene er brugt for mange applikationer, herunder boliger husdyr og andre landbrugsmaskiner. Ligesom et hus eller en bygning skal disse staldene isolering. Fugt oprustning er noget, der er også fælles i staldene, og en måde at forhindre oprustning er at tilføje en fugt barriere over isoleringen. Denne dampspærre kommer i form af plastfolie og installeres direkte i knopperne over top isolering for at forhindre fugt i at komme ind i laden.

Instruktioner

•Measure størrelsen af indersiden af pæl laden. Brug et målebånd til at måle højden og bredden af den ene væg i fødderne. Multiplicer de to sammen for at få den samlede firkantede optagelser af denne side. Tilføj op til fire vægge til at få de firkantede optagelser af hele stalden. Dette vil tillade dig at købe den rigtige mængde af dampspærre for installation.

•Undersøg område for at sikre isoleringen er installeret korrekt. Check at se, at det er bag studs og ramme arbejde. Skub i enhver isolering, der stikker ud.

•Drej ud plastic vapor barriere begyndelsen på en nederste venstre ende af en mur. Korte dampspærre til studs arbejder fra venstre mod højre. Indsæt en hæfteklamme hver 12 inches op hver forbifarten stud med en korte pistol til at sikre presenningen til udformningen. Flyt ned side af laden, indtil du når til slutningen af den første side.

•Staple dampspærre til sidste stud langs den første væg og skære det med en hobbykniv. Flytte til den anden væg, gentage trin 3, og fortsætter man rundt i laden indtil alle væggene har været dækket.

•Sæt den anden lag af presenningen direkte over først og Hæft det til studs som det første lag blev installeret. Fortsæt rundt hver side af laden indtil alle presenningen er blevet installeret.

Tips & advarsler

  • Beklædningen er 4 fod bred, hvilket betyder, at der skal være to 4-fods lag med over hinanden for en 8-foot-tall laden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com