Hvordan man bruger plastbeholdere til oplagring

April 26

Hvordan man bruger plastbeholdere til oplagring

En måde at holde dit hjem, garage eller båd organiseret er at anvende plastbeholdere til alle dine opbevaringsbehov. Disse plastbeholdere kan købes i en butik, eller du kan genbruge plastic containere, som du allerede har i dit hjem. Der er mange fordele ved at bruge plast opbevaringsbeholdere. Plastbeholdere holde bugs i at komme til din mad, og holde nogen fugt i luften fra ødelægger dit tøj.

Instruktioner

•Opbevar opsamlet regnvand i gamle mælk kander. Regnvand kan bruges til at vande indendørsplanter samt udendørs haver. Du kan gemme regnvand beholdere i en garage eller endda udenfor langs siden af din stald.

•Sæt enhver resterende spaghetti, ris og korn i en plastikbeholder, og gemme det på en hylde i dit spisekammer. Dette er en god idé, især hvis du kun bruger halvdelen af boksen spaghetti eller ris ad gangen. Plast opbevaringsbeholdere holde fugt ud af maden, så det ikke går dårligt.

•Spar sidesten plast hytteost containere eller smør bøtter. Bruge dem til at gemme dine små legetøj. En af disse plastbeholdere kunne holde kugler. En anden kunne gemme Barbie sko. Du kan altid bruge en selvklæbende etiket til hurtigt for at identificere, hvad der er i hver beholder.

•Sæt din skruer, møtrikker og bolte i separat plast opbevaringsbeholdere. Hvis beholderen ikke er klar, skal du de selvklæbende etiketter. Dette vil hjælpe dig hurtigt adgang til de dele, du har brug for projektet du arbejder på. Disse containere kan gemmes i en værktøj skur eller garage.

•Pour åbnede poser af anvendelse af granulerede pesticider eller gødning i plastbeholdere til oplagring i en garage eller haveskur. Disse elementer kommer ofte i poser, der kan lukkes op igen. Plastbeholdere også forhindre udslip, hvilket sker let med en taske, der har ingen lukket låg.

•Pour dit kæledyr mad i en plastikbeholder, når du åbner posen. Igen, dette forhindrer udslip. Det forhindrer også din pet fra stikker sit ansigt i tasken og spise mere mad end det burde. Gemme plastbeholdere nederst i dit spisekammer.

•Separat dit håndværk emner og gemme dem i plastbeholdere. En beholder kan rumme fancy sakse, mens en anden holder pensler. Sørg for at mærke containerne og gemme dem på en hylde eller på værelset håndværk. Du kan også gøre dette med din office supplies.

Tips & advarsler

  • Du kan altid gemme kogte rester i en plast opbevaring container. Holde beholdere i køleskabet, indtil du er klar til at varme dem op og spise dem.
  • Størrelsen af den plast beholder du bruge afhænger af mængden af varen, skal du gemme. En gammel baby vådservietter container vil holde dine pensler, men det plejer at passe hund næring.
  • Aldrig blande plast opbevaringsbeholdere. For eksempel, bør en opbevaringsbeholder, der blev brugt til ant agn aldrig vaskes og bruges til at gemme mad. Dette kunne være farligt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com