Hvordan man bruger plastflasker i havearbejde at holde planter fra indefrysning

September 20

Cloches beskytte planter fra korte perioder med frost i foråret og falde. Traditionelle cloches var lavet af glas med åben bund. Fremstillede cloches er i dag typisk fremstillet af plast draperet over en ramme. Opret din egen cloches for sarte planter fra klar og gennemsigtig plastik flasker. Mælk kander og sodavandsflasker fungerer godt og er tynd nok til at nemt manipulere til en cloche. Låg og hæld tuden på flasken skaber en indbygget udluftning system for varmere dage.

Instruktioner

•Peel nogen etiketter off plastflaske. Lægges i blød i varmt, sæbevand vand til at blødgøre enhver resterende label papir eller lim flaske. Gnid off de resterende etiket og skyl flasken med klart vand.

•Measure 1 tomme fra bunden af flasken. Skær bunden af flasken med en hobbykniv ved 1-tommer-mærket.

•Indstil flasken over anlægget før en frost forventes. Skubbe kanten af flaske 1 tommer i jorden for at hjælpe forankre det på plads.

•Lad flaske på anlægget i løbet af dagen hvis temperaturer under frysepunktet. Fjern låget fra flasken, så luften kan cirkulere rundt i anlægget og overskydende varme undslipper, især hvis det er solskin i løbet af dagen. Sæt det øverste låg om natten.

Tips & advarsler

  • Direkte sollys opvarmer luften i flasken, forårsager varme skade på planterne selv i koldt vand. Efterlad ikke flasken på anlægget i løbet af varme, solrige vejr.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com