Hvordan man bruger polakker som spær

October 4

Hvordan man bruger polakker som spær

Når man bygger et hus, henviser udtrykket "spær" til stykket af dimension tømmer, der er installeret i en vinkel til at støtte tag dæk. Når taget er bygget med konstruerede spærfag, kan spær være så lille som en 2 af 6. Når du opbygger et tag uden spær, er spær 2 af 8s eller 2-af-10s, afhængigt af banen og størrelse af taget. Runde spær bruges ofte, når man bygger en rustik log hjem. Runde spær eller pole, er stærk nok til at støtte tag dæk, og skaber en følelse af en gammeldags bjælkehytte under en katedral loftet inde i hjemmet.

Instruktioner

•Vælg polakker, der er mindst 6 inches i diameter. Tyndere polakker vil ikke bære vægten af tagsystem.

•Kværn en flad overflade på den øverste kant af polakker. Tag dæk bestyrelser skal hvile på en flad overflade, ikke på runding af en pæl. Bruge en hånd fly, eller en bærbar så møllen til at oprette en flad overflade, ca 4 til 6 inches bredt på en overflade af pole, som vil blive installeret opad.

•Frame i gavle i hver ende af tagfladen. Gables støtte højderyggen bord at hver af stangen spær vil butt ind. Hvis en pole bruges til en højderyg bord, bør denne højderyg bestyrelsen pole også høvlet for at skabe flade overflader, der peger opad på vinkler til en anden, som spejler tag dæk overflader.

•Miter den øverste ende af pole spær med stempelmotorer så det opfylder ridge bestyrelsen i en lodret joint. Hvis en rund stang bruges som en højderyg bord, skal ridge pole og pole spær være hakkede så spær passer ind i en lomme i ridge pole.

•Lift spær på plads så flat sleben overflade af spær vender opad, mod tag pyntede.

•Miter eller hak så den nederste ende af spær, der hviler på ydervæg med den frem-og tilbagegående. Det punkt hvor spær hviler på den udvendige væg skal skæres for at oprette en flad overflade, så det fordeler vægten af tagsystem på den udvendige væg jævnt. Stangen skal være hakkede for at oprette en flad overflade 3 til 4 inches lang. Spær pole kan være sikkert fastgjort til væggen på dette punkt.

Tips & advarsler

  • Når du arbejder med power udstyr, altid bære passende sikkerhed gear, herunder sikkerhedsbriller, læderhandsker og en tømrere forklæde for at beskytte tøj.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com