Hvordan man bruger Pratt & Lambert Accolade maling på køkkenskabe

October 3

Hvordan man bruger Pratt & Lambert Accolade maling på køkkenskabe

Alle elsker den måde møbler ser ud når den har modtaget et frisk lag maling. Det er næsten som om du har fået et helt nyt stykke af møbler til dit hjem. Sommetider, dog slå projekter ikke helt ud af den måde, vi forventede dem til. Enten malingen løber, det er ikke den farve, du havde håbet på, eller det bare ser ud ikke som den gjorde i billedet. Maleri dit køkken frysere med Pratt & Lambert Accolade maling vil være enkel, og skabene vil vise sig absolut smuk. Du vil snart have køkkenskabe, som dine venner vil misunde og du vil være stolt af at tage æren.

Instruktioner

Forberedelse.

•Beskyt andre møbler eller personlige genstande i dit hjem, kan få i form af sprøjtede maling. Fastlægge en malers dråbe klud på gulvet eller Drapering det over andre møbler, der er tæt på, vil bidrage til at beskytte dit gulv og andre møbler og elementer i dit hjem. Dette kan bidrage til at reducere din oprydning tid senere.

•Apparatet vaske ned dine køkkenskabe med en fugtig klud, og sørg for de er helt rene og klar til at blive malet.

•Fjern alle dine hardware på din frysere. Dette er så du ikke vil få maling på dem. Eventuelt kan du erstatte dem helt.

•Brug din maler tape og tape off nogen områder og eller møbler, du ikke vil få nogen maling. Det er let at anvende og tager ikke off enhver maling, når det er fjernet.

•Apparatet blande din kan Pratt & Lambert primer. Dette kan ske i butikken, forud for købet (kun hvis din hensigt er at male din frysere umiddelbart efter at bringe din maling hjem), eller du kan røre primeren dig selv før du begynder dit projekt. Når du køber din primer og maling, skulle du have modtaget et instrument for at røre primer og maling.

Åbn primer (som regel ovenpå lagde ud avis), og grundigt rør det omkring to til tre minutter. Efter gør indeværende, er din primer klar til at anvende på dine køkkenskabe. Når du anvender din primer, brug længe endda strøg med din 3-tommer pensel, og lad tørre omkring en time før du installerer din maling farve.

•Applicer din Pratt & Lambert Accolade male til dit køkken frysere. Endnu en gang blandes malingen grundigt. Anvende maling i samme retning, og i lang tid selv strøg med din 3-tommer pensel. Pratt & Lambert Accolade maling går meget glat, fordi det har et fremragende flow til det og er uovertruffen i holdbarhed. Skyl penslen i varmt sæbevand vand i spanden. Efter skabene er malet, Tillad et par timer for malingen til at tørre, før du installerer hardwaren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com