Hvordan man bruger protektor flasker til dekorationer

November 23

Protektor er en high-end tequila, der kommer i håndlavede, nummererede flasker. Brug din protektor flasker som en del af din indretning, uanset om du gemme de tomme flasker eller gerne lager op for voksen fester og sammenkomster. Flaskerne kan bruges som er, eller du kan tilføje din egen touch til dem som supplement til enhver stil eller tema indretning. Genbrug af flasker til dekorationer er miljøvenlige og omkostningseffektive.

Instruktioner

•Tilføj farvet vand til en tom Patron flaske med en vandtæt neon LED lys inde, gør den flaske skinne. Line op et par flasker med forskellige farver foran et spejl eller på spejlet hylder at henlede opmærksomheden på dit hjem bar eller spiritus kabinet eller en enkelt farve. Neonlys, der passer under flaskerne er en anden mulighed og kan bruges med hele flasker af protektor.

•Rengør ud Tom Patron flasker og fjerne etiketter for at bruge flasker som vaser. Taller blomster kan holde ud af den interimistiske vase eller du kan dykke arrangement ved hjælp af reelle eller silke blomster ved vejning ned blomster med sten, småsten eller krystaller. Tilføje andre former og størrelser af tomme glas interesse eller stick til forskellige størrelser af protektor flasker.

•Kontrollér olielamper ud af flaskerne. Sætte hot lim på slutningen af en væge og holde det inde i flasken, så enden sidder fast på center bunden af flasken. Brug en lys, akryl maling til at tilføje farve til flasker eller holde dem klar. Angiv de interimistiske lamper på din veranda, hænge dem fra grene eller bruge dem på dine udendørs bord til en middag under stjernerne.

•Display andre skatte eller samlinger i din brugte Patron flasker. For eksempel, opløfte et papir, som en kærlighedserklæring, og tilføje sand og skaller. Forsegle flaske til at ligne en gammel besked i en flaske.

•Arrange din protektor flasker i en tilsyneladende vilkårlig rækkefølge at vise forskellige etiketter, designs, størrelser eller limited edition flasker. Henlede opmærksomheden på din samling af hængende en strand med miniature blinkende lys bag flasker eller skinnende projektører på dem. Føje farve til arrangementet ved at væve silke ivy mellem flaskerne eller tilføje stort glas vaser fyldt med limes til arrangementet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com