Hvordan man bruger Quick-tørring Cement til uden for dræning

April 5

Mange udvendige programmer kan bruge quick-tørring cement. Cementen kommer i små 50-pund poser og tørrer i 10 minutter, i forhold til almindelig beton, der tager timer. Selvom det tørrer i 10 minutter, det ikke helt indstillet i 24 timer; så når du bruger dette produkt være sikker på, det ikke gonna regn i 24 timer. Quick-tørring cement er brugt til udenfor dræning for at beskytte og sikker op fundamentet for dit hjem. Det kan være blandet og hurtigt anvendes over revner langs de udvendige vægge af dit hjem for at hjælpe med uden for dræning og forhindre lækager inde.

Instruktioner

•Pour cement blandes i en trillebør og begynde at blande det med vand. Tilføje fem dele cement for hver en del vand. Rør blandingen i trillebør med en murske af mursten. Flytte murske og ud af blandingen, indtil der ses ingen støv og alle mix er vådt.

•Tilføj mere vand til blandingen eventuelt, og fortsætte omrøring blandingen på samme måde, indtil du opnår en konsekvens ligner modeling ler.

•Dampen overfladen af instituttets hvor du vil anvende blandingen med en fugtig klud. Ikke våde overflade for meget, bare lægge en dæmper på det med en lille mængde af vand. Dyp mursten murske tilbage ind i blandingen og dække murske med cement.

•Spread cement over foundation, der dækker hele overfladen med et tyndt lag. Tilføje flere cement til murske som nødvendigt og fortsætte processen, indtil overfladen er helt dækket. Sørg for at arbejde hurtigt for at cementen ikke indstillet i trillebør.

• Lad overfladen tørre og inspicere området. Sørg for der er ingen huller eller revner resterende. Dette vil hjælpe med udenfor dræning på dit hjem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com