Hvordan man bruger rivaliserende frosne yoghurt maskiner

October 16

Hvordan man bruger rivaliserende frosne yoghurt maskiner

Når du laver din egen frosne yoghurt ved hjælp af Rival frosset yoghurt Maker, kan du oprette en lækker frossen behandling ved hjælp af friske råvarer. I modsætning til kommercielt produceret frosne yoghurt, vil du kunne nyde en smag af frosne yoghurt, der giver mulighed for din kreativitet. En anden fordel til at gøre frosne yoghurt derhjemme er fraværet af kunstige varianter og farver. Selv hvis du aldrig har prøvet at gøre frosne yoghurt derhjemme i fortiden, vil du kunne nyde en velsmagende dessert i så lidt som en time.

Instruktioner

•Mix yoghurt, sukker, piskefløde, vanille ekstrakt og en knivspids salt i en mellemstor skål. Dette er den standard base for mange frosne yoghurt opskrifter. Hvis du ønsker en anden smag, begynder med denne base og tilføje frisk frugt eller andre ingredienser som ønsket. For en simpel frugt aromatiseret yoghurt, kan du erstatte 4 kopper af aromatiseret yoghurt for vanilla yoghurt.

•Sæt blandingen i køleskabet i 30 minutter. Du vil have større succes med din frosne yoghurt hvis du cool base blandingen før du placerer det i den frosne yoghurt maker.

•Sæt isspand i den frosne yoghurt maker. Drej spanden med uret, indtil det låser på plads på drevet motor.

•Sæt fryseren kan inde isspand og fylder ikke mere end 1/2 fuld med den frosne yoghurt base. Da yoghurt vil udvide som det fryser, skal du være sikker på, du ikke fyld for meget i fryseren kan.

•Sæt dasher bar i fryseren kan. Sørg for notch dasher bar matcher med fordybninger i bunden af fryseren kan. Låse dasher bar på plads ved at knytte støtte cover, lagres det på riller i en isspand.

•Plug i den frosne yoghurt maker. Når enheden er tilsluttet, vil det begynde at churning frosne yoghurt base.

•Sæt 1 kop koldt vand i en isspand. Tømme en bakke med isterninger i isspand og dække med 1/2 kop af bordsalt. Fortsætte tømning isterning bakker og dækker med 1/2 kop salt, indtil isspand er fuld. Når spanden er fyldt, hæld den resterende kop koldt vand over isen. Da isen smelter, tilføje mere is og salt til at holde den spand fuld.

•Tillad den frosne yoghurt maker at vride for op til 50 minutter. Det nøjagtige tidspunkt skulle form frosset yoghurt vil afhænge af de ingredienser, der anvendes såvel variabler såsom temperatur på luften udenfor den frosne yoghurt maker. Typisk, yoghurt base vil være bløde fastfrosset i ca 30 minutter.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af alkohol i frosne yoghurt vil holde bunden fra frysning. Hvis du ønsker en alkohol smag, bruge smag ekstrakter.
  • Du kan have hårdt frosne yoghurt ved at placere yoghurt i fryseren i flere timer efter kærning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com