Hvordan man bruger runde dækkeservietter med en dug

April 6

Hvordan man bruger runde dækkeservietter med en dug

Mens tradition dikterer, at du skal bruge enten en dug eller dækkeservietter og ikke begge elementer sammen, har du friheden til at angive en tabel på den måde du vælge i dit hjem. Måske dit spisebord er slidt eller farves og du ønsker at skjule det med en dug. Hvis du bruger en almindelig dug og Placer mønstrede eller dekorative runde dækkeservietter over dugen, kan du oprette et festligt bord til et særligt måltid.

Instruktioner

•Vælg en dug uden nogen mønster til brug på tabellen--en hvid dug er det almindelige valg for en formel tabel, men enhver dug farve vil arbejde for at skabe det spisebord, du ønsker. Sørg for at dugen hænger omkring 6 inches over hver tabel kant for optimal dimensionering.

•Vælg runde dækkeservietter, der passer til temaet for din spisebord. Hvis du vil angive et spisebord til en fødselsdag, skal du vælge festlige dækkeservietter i lyse og dristige farver. Hvis du vil angive et spisebord til en baby brusebad, skal du vælge runde dækkeservietter i pink eller blå, afhængigt af den forventede baby køn.

•Sæt en rund dækkeserviet ved hver kuvert. Sat en plade på hver runde dækkeserviet og tilføje en middag serviet, bestik og drikkeglas omkring hver plade.

Tips & advarsler

  • Bruge runde dækkeservietter til at tilføje et stænk af farve til almindelig dugen. Matche dækkeservietter med spisestel og servietter til et spisebord, der koordinerer smukt.
  • Vælg runde dækkeservietter, der er store nok til at passe indstillingen hele sted--plade, serviet, bestik og glas.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com